Captura d''El Programa de Ana Rosa' amb Bibiana Fernández enfadada

Bibiana Fernández atura 'El Programa de AR' i desvetlla què li van robar al carrer

Bibiana Fernández ha confessat a 'El Programa de AR' que va ser víctima d'un robatori important

Bibiana Fernández, com cada dilluns, ha fet la seva aparició estel·lar a El Programa de AR i ha revelat una notícia important. Íñigo Onieva ha estat a punt de perdre el rellotge que li va regalar Tamara Falcó, una joia de col·leccionista valorada en 50.000 euros. Fernández ha explicat que a ella li va passar una cosa semblant, amb tan mala sort que sí que van executar el robatori.

Bibiana Fernández ha revelat que es va voler fer un regal al seu aniversari i va anar al famós carrer Serrano de Madrid. “Portava diners en efectiu perquè era el meu aniversari i no sabia què em compraria, per si la targeta tenia límit”, explica. A la sortida de la botiga Gucci un motorista se li va acostar de forma violenta i li va fer una estrebada de la bossa, una bossa de marca.

Fernández reconeix que va tenir la temptació d'anar darrere del lladre, però a l'últim moment va canviar d'opinió. Realment estava espantada “i en xoc”, així que tampoc va tenir gaire capacitat de reacció.

Primer pla de Bibiana Fernández feliç a la presentació de 'Bosé'
Bibiana Fernández ha narrat una anècdota que ningú coneixia | Europa Press

“Em van robar la bossa i ara vaig sense res perquè no saps què et poden prendre, a més és que jo vaig entrar en xoc. Vaig pensar a perseguir-lo amb el cotxe, però després vaig pensar que millor no per si de cas l'atropellava o passava alguna cosa. Ara ja no tinc res perquè em robin, res més que dents”.

Bibiana Fernández explica tots els detalls

Bibiana Fernández ha tallat El Programa de AR per explicar la seva experiència, que va passar a Madrid, al mig del carrer i és molt perillós. Alessandro Lequio li ha donat la raó i ha explicat que “a una persona de certa edat li van fer el mateix. Si no arriba a ésser per un agent de paisà acaben amb ell”.

Bibiana Fernández al photocall de Aquazzura
Bibiana Fernández és una de les estrelles d''El Programa de AR' | GTRES

Fernández ha revelat que li van robar la bossa de marca, diners en efectiu i una polsera. El pitjor va ser l'ensurt que es va emportar, no sabia com reaccionar, es va quedar en blanc. Una cosa molt semblant a estat a punt de passar-li a Íñigo Onieva, però ha reaccionat a temps.

Onieva va entrar a un local i va avisar la policia. Els agents li van dir que es tragués el rellotge. "És que aquestes joies no es poden treure", informen a El Programa de AR .