Muntatge de fotos de primer pla d'Helena García Meleroo amb cara seriosa i, de fons, un plànol general d'una platja de Palamós (Girona)

GENT

El preciós poble de Catalunya que tria Helena García Melero per estiuejar

Helena García Melero no dubta a visitar any rere any aquest petit poble de pescadors de la Costa Brava

Helena García Melero, una de les cares més reconegudes de TV3, no dubta a passar els seus estius en un dels pobles més bonics de tot Catalunya. Estem parlant, és clar, de Cadaqués, a la Costa Brava. 

Es tracta d'un destí, a més a més, molt freqüentat per tot l'star system català. Des de Carles Puigdemont fins a Pilar Rahola, passant per Joan Pera. 

I també, efectivament, per Helena García Melero, presentadora del Tot es mou a la televisió pública catalana. Cada estiu, la periodista torna a Cadaqués per passar, una altra vegada, un estiu inoblidable.  

El preciós poble on estiueja Helena García Melero cada any 

Helena García Melero no dubta escollir any rere any un dels pobles més bonics de tot Catalunya per viure el seu millor estiu. I aquest no és altre que un lloc molt concorregut per la majoria cares conegudes de la televisió catalana: Cadaqués. 

Aquest petit poble de pescadors de la comarca de l'Alt Empordà, a Girona, és un must que cada cop està més i més visitat per pràcticament totes les estrelles de Catalunya. Cosa que és comprensible, ja que la seva bellesa és inigualable. 

I Helena García Melero n'és una. Quan arriba l'estiu, l'Instagram de la presentadora s'inunda d'imatges gaudint del Cadaqués i del paisatge tan reconeixible del poble gironí. 

Muntatge de fotos d'Helena García Meleroo amb un pop al cap i, al costat, un plànol general d'una platja de Palamós (Girona)

Quan s'acomiada del Tot es mou a mitjans de juliol, Helena García Melero fa les maletes i ja corre cap a Cadaqués. Es tracta d'un dels pobles més bonics de tot Catalunya, amb unes grans vistes i cases de color blanc, amb el mar a tocar.

Helena García Melero, una més a Cadaqués

Helena García Melero està tan assentada a Cadaqués que fa uns anys no dubtava a participar en una Marató de natació. La presentadora es capbussava a les aigües de Cadaqués per guanyar amb el seu equip, les 'Anxoves de Cadaqués'.

Helena García Melero passa, així, els seus estius a Cadaqués, gaudint de les seves platges i de la bellesa del poble. Podem dir que, pràcticament, per a Helena García Melero, Cadaqués ja és la seva segona casa.

➡️ Gent

Més notícies: