Muntatge de fotos d'Ainhoa Armentia somrient, Iñaki Urdangarin somrient i la Infanta Cristina amb rostre seriós i l'emoji d'un cor trencat al costat

Ainhoa Armentia està tenint un paper clau en el divorci de la infanta Cristina

Ainhoa Armentia confia que la separació es formalitzi aviat

Ainhoa Armentia i Urdangarin van ser els protagonistes de la portada de la revista Semana dimecres passat. Tot i que fa uns dies van circular rumors sobre una possible crisi sentimental, la veritat és que han tornat a unir els seus camins laborals.

Tots dos continuen gaudint del temps junts, però per a l'exduc de Palma no n'hi ha prou. Hi ha un impediment pel qual la parella encara viu a domicilis separats: el divorci. La formalització de la separació s'està allargant i Iñaki comença a impacientar-se.

Ainhoa Armentia no se n'anirà a viure amb Iñaki fins que no estigui formalitzat el seu divorci

Ainhoa Armentia i l'exduc de Palma continuen tan units com el primer dia, així neguen els rumors sobre una crisi de parella. De fet, després de deixar l'assessoria en què es van conèixer, tots dos tornen a treballar a la mateixa empresa. En aquesta ocasió es tracta d'una constructora el propietari de la qual és veí d'Urdangarin.

Tot i que ocupen departaments diferents, la veritat és que aprofiten qualsevol descans per passar-lo junts. Segons recull la revista Semana, un cop acabada la jornada laboral desconnecten de la feina abans de tornar als seus respectius domicilis. Cal recordar que ell continua vivint amb la seva mare i l'Ainhoa amb els seus fills.

Ainhoa Armentia amb rostre somrient caminant per Vitòria el dia 15 de març de 2023
Ainhoa Armentia se n'anirà a viure amb Iñaki Urdangarin quan aquest formalitzi el seu divorci | Europa Press

És precisament aquesta última qüestió el que crida més l'atenció de la relació. El programa matinal Vamos a ver va analitzar la nova vida de la parella posant atenció al fet que encara no visquin junts.

Si la relació és tan bona, per què no han fet aquest pas? La clau és la situació personal d'Iñaki. L'exduc i la infanta Cristina encara no han formalitzat el divorci i això suposa un impediment per a Ainhoa.

Així ho argumentava la periodista Sandra Aladro al plató de Telecinco. "El divorci d'Iñaki és la trava per fer aquest pas", confirmava. Encara més, n'està tan convençuda que afegeix que “quan es produeixi faran aquest pas junts”.

Segons la mateixa informació, la parella es troba en el seu millor moment i “són molt feliços a Vitòria”, per la qual cosa no haurien plantejat mudar-se.

Muntatge a la infanta Cristina i Iñaki Urdangarin en primer pla i somrient
La infanta Cristina i Iñaki podrien arribar a un acord abans de final d'any | e-noticies.cat

Ainhoa Armentia confia que tot se solucionarà abans de final d'any

Ainhoa espera pacientment que, per fi, pugui compartir la seva vida amb Iñaki. Encara que passen molt de temps junts, encara els separa no conviure en parella. De moment han sabut portar així la relació, però l'exduc de Palma podria estar impacientant-se i apressant la seva exdona.

El seu divorci amb la infanta Cristina s'està allargant més del que desitja i encara s'està elaborant un acord que convenci les dues parts. Un cop signat, Iñaki tindrà total llibertat per poder començar una nova vida amb Armentia.

Primer pla d'Iñaki Urdangarin sortint del centre penitenciari
Iñaki Urdangarin vol que el seu divorci es formalitzi per anar-se'n a viure amb Ainhoa | GTRES

La parella d'Iñaki ja va posar els seus assumptes en ordre a finals de l'any passat, de manera que res la lliga ja al seu exmarit. La casa que compartia el matrimoni va passar a ser d'ella, així com un apartament a Alacant.

Tot i això, la situació legal d'Urdangarin és més complicada. Com que va contreure matrimoni amb la infanta, el procés de divorci així com el seu registre posterior és diferent del de la resta.

Iñaki i Cristina fa mesos que estan immersos en negociacions, però aquestes podrien tenir data de fi. Almenys és el que va apuntar Informalia després de fer-se ressò d'unes paraules de la infanta Elena en ser preguntada sobre la seva germana.

Pensant que ningú l'estava escoltant, la mare de Froilà va dir el seu interlocutor que la dissolució del matrimoni seria “en qüestió de setmanes”. Per això, cal que Cristina es reuneixi amb l'emèrit, serà llavors quan els advocats d'ambdues parts tancaran l'acord econòmic. “Segur que abans de finals d'any”, va matisar la infanta.