Muntatge d'Ainhoa Armentia al carrer i Iñaki Urdangarin seriosos
GENT

Ainhoa Armentia no pot veure els fills d'Iñaki Urdangarin per una raó de pes

Ainhoa Armentia decideix renunciar a la seva intenció de celebrar el Nadal amb els fills d'Iñaki Urdangarin perquè la infanta Cristina signi el divorci

Ainhoa Armentia i Iñaki Urdangarin s'enfronten a unes dates molt complicades. Amb Nadal a tocar, els desitjos de la parella sembla que no es podran complir. El divorci de l'exduc de Palma amb Cristina sembla haver-se enquistat i triga més del compte a formalitzar-se.

Quan semblava que tot estava resolt, l'exdona d'Urdangarin ha posat fre a les intencions d'Ainhoa. Segons publica En Blau, l'advocada ha cedit a les exigències de l'exdona d'Iñaki i no es reunirà amb els seus fills per Nadal. Un esforç per part d'Armentia que només vol que aquesta guerra s'acabi com més aviat millor.

Ainhoa Armentia no celebrarà el Nadal amb els fills d'Iñaki Urdangarin

Quan Iñaki Urdangarin per fi albirava el final de la seva batalla legal amb la infanta Cristina, l'assumpte ha fet un nou gir. Cap dels dos sembla estar disposat a cedir en les seves exigències, i Ainhoa Armentia ha fet un pas endavant.

L'advocada està cansada de la situació que travessa la seva parella i que la perjudica de manera directa. Sense divorci, veu minvada la possibilitat de començar una nova vida en comú amb l'exduc de Palma.

Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia passejant junts pel carrer
Ainhoa Armentia no podrà celebrar el Nadal amb els fills d'Iñaki | Europa Press

En Blau ha aprofundit en els darrers moviments de la infanta que han provocat que Ainhoa accedeixi a renunciar a les seves intencions. Tal com publica el mateix mitjà, aquest Nadal Armentia tenia planejat reunir els seus fills amb els d'Iñaki.

Un pla familiar amb què lligar caps i gaudir d'unes festes en família. Això, però, no serà possible. La raó? La germana de Felip VI així ho ha prohibit.

Primer pla de la infanta Cristina seria amb els cabells recollits arribant a un hotel de Ginebra
La infanta Cristina prohibeix Ainhoa Armentia que vegi els seus fills | Europa Press

La mateixa informació manté que la infanta, fins que no es formalitzi la separació, ha expressat el seu desig que se'n mantingui lluny. Si no ho fes, podria negar-se a signar i impediria així que Iñaki sigui legalment lliure.

Com que Ainhoa vol que arribin a un acord ja, ha accedit a la petició de la infanta per no perllongar més aquesta situació. Per tant, la parella haurà d'esperar una mica més per veure reunida tota la família al complet.

El Nadal més complicat per a Ainhoa i Iñaki

Quan faltaven poques setmanes per a Nadal, Urdangarin no sembla tenir ànim per a moltes celebracions. Fa dos anys que intenta formalitzar el seu divorci amb la infanta, però aquesta no li ho està posant gens fàcil.

Cristina continua dolguda pel greuge del qual ha estat víctima per part del pare dels seus fills, i està disposada a lluitar. No pensa beneficiar gens el seu exmarit i, encara menys, Ainhoa.

Per això, està posant totes les traves que creu oportunes per evitar que la parella sigui feliç. El Nadal sol ser clau per reunir la família i Armentia necessita que els seus fills i els d'Iñaki s'emportin bé.

Imatge de la família Urdangarin i Borbó passejant pel carrer
Si Ainhoa Armentia es reuneix amb els fills de la infanta, no signarà el divorci | GTRES

La situació és una mica tensa entre ells, ja que cap accepta la relació dels seus progenitors. Tot i això, mentre l'advocada sí que comparteix moments amb els seus fills i Iñaki, no hi ha imatges amb els d'Urdangarin.

Mentre Ainhoa vol reunir la família al complet, l'estratègia d'Iñaki és molt diferent. L'exduc prefereix que la seva parella estigui al marge de certes celebracions familiars on els seus fills hi siguin presents i sembla que ho està aconseguint.

Ni una foto que confirmi que han estat junts i ara s'ha conegut la raó que ho impedeix. Les exigències de la infanta han arribat fins als quatre fills, prohibint que siguin vistos amb la nova parella del seu pare.

Ainhoa Armentia arribant al seu lloc de treball, a 02 de març de 2023, a Vitòria, amb rostre seriós
Ainhoa ha accedit a l'exigència de la infanta Cristina | Europa Press

Davant d'això, Ainhoa ha accedit per complaure la infanta i que aquesta es decideixi a arribar a un pacte amb Iñaki. També hauria animat la seva parella que cedeixi i posi fi a aquesta guerra que s'està allargant més del compte.

Però per a l'exjugador d'handbol hi ha moltes coses en joc i no vol perdre ni un dels seus privilegis. Una cosa amb què Armentia discrepa demanant-li que prioritzi el seu amor abans de res. Sigui com sigui, la veritat és que, un any més, aquest Nadal seran unes dates molt complicades per a la parella.