Muntatge amb un primer pla d'Agustín Etienne somrient i Olga Moreno al carrer amb una samarreta marró
GENT

Agustín Etienne evita Olga Moreno en un dia important per a la família

Olga Moreno ha donat una segona oportunitat a Agustín Etienne, però hi ha una dada que ha fet saltar les alarmes

Agustín Etienne ha donat de costat a Olga Moreno en un dels dies més importants de la seva família, almenys a les xarxes socials. Ha publicat unes fotos durant l'aniversari del seu pare, que ha reunit els seus éssers estimats, però no hi havia ni rastre d'Olga.

Suposadament, l'empresària estava molt integrada a la família, però les últimes dades conviden a pensar el contrari. Etienne ha evitat mostrar fotografies que relacionin Moreno amb el seu entorn.

Agustín Etienne no sol publicar contingut personal, utilitza el seu compte d'Instagram sobretot per compartir fotografies artístiques. Per això ha sorprès tant que s'hagi saltat les seves pròpies normes per compartir una imatge del seu pare i una altra de la seva germana. Altres vegades sí que ha publicat fotos d'Olga Moreno, per això el seu moviment crida tant l'atenció.

Muntatge de les històries que Agustín Etienne ha publicat al seu Instagram sobre la seva família
Agustín Etienne s'oblida d'Olga Moreno | @agustinetienne

Les alarmes no han trigat a saltar perquè fa uns mesos va trencar amb Olga, però aquesta ocasió és diferent. El representant i l'empresària continuen la seva història d'amor i no han deixat de seguir-se a Instagram, com van fer a la separació anterior.

Fonts properes asseguren que Olga manté un contacte estret amb els familiars d'Agustín. Aquesta és la raó per la qual ningú no entén que Etienne no hagi convidat la seva parella a l'aniversari del seu pare. I si ho ha fet ho ha amagat a les xarxes, cosa que seria encara més sospitosa.

Agustín Etienne no vol implicar Olga Moreno

El pare d'Agustín Etienne ha celebrat una festa d'aniversari i l'argentí ha mostrat diversos detalls a Instagram. Era un dia important per a la seva família, però Olga Moreno no hi ha estat present. Fa uns dies van sortir publicades unes imatges que demostren que la parella continua la seva història d'amor, així que els fans de la malaguenya poden estar tranquils.

Olga Moreno i la seva parella, Agustín Etienne, passejant pels carrers de Madrid
Agustín Etienne i Olga Moreno tornen a estar junts | Europa Press

Etienne s'ha desplaçat amb el seu entorn més proper a un restaurant per celebrar l'aniversari del progenitor. Es desconeix si l'Olga l'ha felicitat de manera privada, però públicament no ha fet cap pas endavant.

Agustín acumula més de 20.000 seguidors a Instagram, per això tots els seus moviments generen força repercussió. Quan va trencar amb Olga Moreno va esborrar totes les fotografies que tenia amb ella i només va deixar imatges artístiques. Ara publica una mica de tot, encara que manté les distàncies i fins ara mai no havia compartit una imatge ni de la seva germana ni del seu pare.