Primer pla de Marta Riesco amb rostre somrient pels carrers de Madrid

L'advertència de Marta Riesco sobre Olga Moreno que ara té sentit

Marta Riesco ha reaccionat a la portada d'Olga Moreno

Marta Riesco no ha trigat a reaccionar a la que s'ha convertit en la portada del dia. I és que Olga Moreno ha reaparegut amb magnificència a la revista 'Semana'.

Després de mesos allunyada del focus mediàtic i guardant silenci, l'Olga ha arribat disposada a llançar-li un 'zasca' al seu ex, Antonio David.

I és que a més de confirmar el seu divorci amb el malagueny, Moreno també ha deixat molt clar que per fi ha trobat "un home que la respecta i li dóna el seu lloc".

Storie d'Agustín Etienne a Instagram amb la portada de 'Semana' d'Olga Moreno el 23 d'agost de 2023
Olga Moreno reapareix espectacular a la revista 'Semana' | Instagram, @agustinetienne

Tot i això, aquestes paraules d'Olga no han sorprès en absolut Marta Riesco, que ja havia advertit sobre quin era el veritable objectiu de la sevillana.

De fet, fa poc assenyalava Moreno com a responsable del distanciament familiar i de no haver invertit ni un cèntim del premi de 'Supervivientes' a ajudar el que fos el seu marit.

Alguna cosa, que hauria marcat un abans i un després en la seva relació amb Rocío Flores, que actualment sembla estar més que trencada.

Captura d'Olga Moreno a la portada de la revista 'Setmana'
Olga Moreno presumeix d'estar en el millor moment | España Diario

Just per això, Riesco té clar que Olga buscava això des del principi. "La veritat és que no sé quantes portades ja porta. Cinc, em sembla. És al que es dedica", ha sentenciat implacable.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Marta Riesco opina sobre la portada d'Olga Moreno

"Fa bé, la veritat, fa bé. Guanyant diners i parlant de la seva vida, jo crec que fa fenomenal, la veritat", assegura.

I és que la reportera sempre ha defensat, que malgrat tot el que ha passat, ella no es vendria mai en una revista per molts diners que li hagin ofert.

"He dit a totes les entrevistes i realities no, i tot i així, segueixen dient que jo sóc la que parlo i que l'altra persona està callada", ha recordat.

D'altra banda, respecte al gran moment personal que travessa Olga amb la seva parella, Agustín Etienne, Marta ha aprofitat per assenyalar que:

"Tant de bo totes trobem un home que ens doni el nostre lloc i que ens respecti, la veritat és que sí. Que bé veure-la tan feliç, escolta".

Tot i això, Riesco no ha pogut evitar ironitzar amb tota la situació. "D'aquest triangle que es va formar, ella està súper feliç i està genial perquè quan jo estava treballant, ella estava súper malament. Ara veure-la tan feliç, em posa molt, molt contenta", ha deixat anar.