Captura de 'Supervivientes' amb Adara Molinero al plató enfadada el 2 de juliol de 2023

Adara Molinero fa una petició després de l'entrevista sobre Bosco Martínez-Bordiú

Adara Molinero no s'esperava això que ha passat amb la seva exclusiva

Adara Molinero sempre genera informacions i també més d'una controvèrsia. Ara, precisament, està ficada de ple en una nova polèmica per les paraules que ha pronunciat en una revista sobre la seva relació amb Bosco Martínez-Bordiú i també sobre la seva infància.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Adara està rebent moltes crítiques per certs comentaris que ha fet en aquesta exclusiva. Per aquest motiu, ha decidit no quedar-se de braços plegats i ha demanat alguna cosa a tots els seus seguidors a les xarxes.

Adara Molinero ha reclamat alguna cosa als seus seguidors després de les crítiques per la seva exclusiva sobre Bosco i la seva infància

Adara Molinero ha sorprès tothom donant en les últimes hores una exclusiva per a la revista Lecturas. Presentar oficialment la casa que s'ha comprat ha estat l'excusa per concedir aquesta entrevista on parla amb molta sinceritat del seu fill i de la relació amb Bosco. Així, per exemple, admet que està enamorada, encara que té por per si es troben en punts diferents de la vida.

Encara que el que crida més l'atenció és que ha tornat a fer referència als moments tan complicats que va viure sent una nena per culpa de l'ex de la seva mare, Elena Rodríguez. Un assumpte pel qual ha estat a la portada de la revista amb aquesta afirmació: "Vaig tenir una infància dura, vaig necessitar molta teràpia".

Tornar a treure a col·lació aquest calvari que va viure, i que ja ha relatat en diferents platós, ha comportat reaccions. Entre elles, les de la seva mare, que ha publicat el tuit següent: “Avui és un dia molt trist per a mi i no puc més. Em sap greu, però necessito temps”.

Així mateix, Adara ha topat amb crítiques d'internautes com aquestes: "Això de viure del conte s'acaba. T'hauries de preparar per aconseguir una feina”, “A fer pena, que la pena ven" i "Explica-li-ho a la mare, que sembla que no ho va entendre. O fingeix no haver-ho entès".

"És el que té jugar a l'ambigüitat per fer caixa".

Primer pla d'Adara Molinero plorant mirant a càmera a la palapa de 'Supervivientes 2023'
Adara Molinero està rebent molts comentaris en contra per les seves declaracions | Mediaset

Molinero s'ha trobat així amb aquests i molts altres atacs per les seves paraules i per haver provocat dolor a Elena. Davant d'aquesta situació, ha decidit no quedar-se callada i prendre mesures. Ha optat per publicar un missatge al seu compte de Twitter demanant alguna cosa: “Crec que el millor és llegir l'entrevista”.

"No quedar-se només amb titular de portada".

Aquesta sol·licitud ha estat 'acatada' per molts dels seus fans, que no han dubtat a sortir per defensar-la de les crítiques. Ho han fet amb comentaris com ara: “Només els ximples es queden amb el titular sensacionalista que les revistes usen d'esquer. Després, a dins no és el mateix” i “L'entrevista és real i conciliadora”.

Als quals s'uneix també: “El titular no correspon amb la manera com s'ha tractat el tema a l'interior. S'ha fet des de l'afecte, respecte i empatia, a més de ser una part mínima del contingut de l'entrevista”.

Adara Molinero ha fet una altra petició més a les seves xarxes

Adara Molinero, això sí, no és l'única petició que ha fet. N'ha dut a terme una altra a través de les històries del seu Instagram amb l'objectiu de trobar una persona de qui ha perdut el contacte.

Exactament, ha pujat aquest text: “He portat el meu fill a les boles i he conegut una noia encantadora que tenia tres nens. Ens hem passat una bona estona parlant. M'ha deixat el seu número de mòbil i l'he guardat sense l'últim número”.

“No tinc manera de trobar-la. Tant de bo vegi això i m'escrigui”.

Captura d'una story de l'Instagram d'Adara Molinero amb un text blanc sobre un fons rosa on explica la trobada amb una noia
Adara Molinero ha fet servir les xarxes per demanar alguna cosa més | @adara_molinero, instagram