Primer pla d'Adara Molinero posant seriosa
GENT

Adara Molinero explica per què no explica l'educació que dóna al seu fill

Adara Molinero ha donat les seves raons a les xarxes socials

Adara Molinero compta amb més de 800.000 seguidors a Instagram. Ells volen conèixer tot el que passa a la seva vida, des de la seva feina fins als seus viatges, passant per les seves rutines o la seva situació sentimental. I alguns també volen saber com està educant el seu fill, Martín.

Adara Molinero ha rebut molts missatges sol·licitant-li que parli de com afronta aquest repte maternal. Ella s'ho ha pensat seriosament. Tot i això, al final, ha decidit no abordar aquest assumpte amb els seus fans en xarxes i ha donat les raons.

Adara Molinero revela el perquè no parlarà de l'educació de Martín

Adara Molinero, que trencava recentment amb Bosco, ha topat amb una allau de missatges de seguidores fent-li la mateixa sol·licitud. Amb un vídeo pujat a les seves stories, ha confessat que “m'escriviu moltes mares preguntant-me sobre l'educació que dono al meu fill. Em dieu que us agradaria que parlés sobre aquest tema”.

Storie d'Adara Molinero a Instagram parlant amb els seus seguidors sobre educació el 17 d'octubre de 2023
Adara Molinero ha explicat que rep peticions per abordar l'educació dels fills | Instagram, @adara_molinero

“Però ho he estat pensant i l'última cosa que vull és que jo, explicant això, alguna mare se senti malament o se'l remogui. Aleshores, estic en aquest dilema de fer-ho o no fer-ho. És clar, perquè, al final, qualsevol mare fa el que pot i n'estic totalment segura”.

Després d'aquestes paraules, la guanyadora de GH VIP 7 ha demanat opinió als seus fans per saber què fer davant d'aquesta qüestió. I la veritat és que són molts els que li han respost que no parli d'aquest tema, tenint en compte la captura de missatges que ha compartit. Així, li diuen coses com ara: “No ho facis, perquè t'atacaran moltíssim i et jutjaran moltíssim”.

En aquesta mateixa línia hi ha més comentaris: “Millor no, perquè et criticaran. Ja saps que la gent és molt dolenta” i “Alguns ho tergiversaran per d'alguna manera ofendre't i perjudicar-te”.

Resultat? Després de llegir aquestes opinions, Adara ha decidit no tocar el tema de l'educació de Martín, perquè és conscient que suposarà més crítiques que una altra cosa. I ho ha revelat escrivint un breu: “D'acord, oblidat”.

Storie d'Adara Molinero a Instagram amb les respostes dels seus seguidors el 17 d'octubre del 2023
Adara Molinero ha rebutjat abordar el tema per consell dels seus seguidors | Instagram, @adara_molinero

Adara Molinero sí que toca altres assumptes relacionats amb el seu fill

Adara Molinero, encara que hagi decidit no revelar com educa el petit Martín, sí que dona dades i informacions que li pertoquen o que giren al voltant de la seva figura. Bona mostra d'això és que fa uns dies va revelar als seus seguidors que vendria el llit del nen, que té quatre anys. Ho farà per comprar-ne un de més gran, ja que el que té ara “se li ha quedat petit”.

Fins i tot ha fet conèixer algun problema de salut que ha tingut el menor. Sense passar per alt que així mateix tampoc no s'ha tallat a l'hora de demanar consells als seus fans que tenen descendència. Consells per solucionar, per exemple, les temporades en què ell no dormia gaire.

I això no és tot, ja que les últimes setmanes, la madrilenya ha fet unes declaracions que tenen a veure amb el seu fill. En concret, ha optat per posar en dubte seriosament el pare d'ell, que no és altre que Hugo Sierra. I ho ha fet afirmant: “Fa tres anys que callo, però, ja no puc més”.

“Des que em vaig separar veu el meu fill quatre dies al mes. Li dic que si us plau ho vegi més i em diu que no pot”. Una situació que Molinero ha reconegut que la té farta, decebuda i fins i tot amb ganes de plorar, per la qual cosa suposa per a Martín no estar tant amb el seu progenitor.

Adara Molinero fent un petó a la galta amb els ulls tancats a Hugo Sierra, que està somrient
Adara Molinero ha criticat obertament el pare de Martín | Redes sociales