Primer pla de Rocío Flores plorant al Congrés Golden Nails

Rocío Flores rep una allau d'atacs per l'última foto que ha publicat

Rocío Flores torna a ser durament criticada a les xarxes socials

Rocío Flores ha tornat a generar una gran polèmica a les xarxes socials. I és que, no ha pogut evitar convertir-se, una vegada més, al centre de totes les crítiques després de la publicació de la seva darrera fotografia.

Després de deixar el seu lloc de col·laboradora a El programa de AR, la filla d'Antonio David Flores s'ha centrat en cos i ànima a la seva faceta com a influencer.

Plànol curt de Rocío Flores amb rostre seriós
Rocío Flores està molt centrada en la seva carrera com a influencer | Instagram, @rotrece

I, encara que no vol saber res de la televisió, és conscient que la repercussió mediàtica que va tenir durant aquesta etapa li ha servit de cara a la seva popularitat a les xarxes socials.

Tant és així que, avui dia, la televisiva compta amb més de 768.000 seguidors al seu perfil d'Instagram. A més, i gràcies a aquestes dades, diverses marques de moda i cosmètica cada dia es posen en contacte amb ella per promocionar els seus productes.

Tot i això, i malgrat aquesta favorable situació, Rocío Flores no ha aconseguit deslligar-se de la polèmica. I és que, a conseqüència del seu enfrontament amb la seva mare, s'ha guanyat una gran quantitat de detractors.

Ara, l'excol·laboradora de televisió ha tornat al seu perfil d'Instagram per compartir amb tots els seus seguidors una nova fotografia. Però el que menys s'esperava era que els comentaris d'aquest post s'omplissin d'una gran quantitat d'atacs cap a ella.

Rocío Flores, novament criticada a les xarxes

Rocío Flores ha tornat al seu compte d'Instagram per compartir amb els seus seguidors una nova fotografia que deixa al descobert el seu gran canvi físic. I és que, segons sembla, ja queda poc d'aquella jove que defensava el seu pare durant la seva participació a GH VIP.

En aquesta instantània, es pot veure la influencer posar davant la càmera del dispositiu mòbil, mentre mostra una de les peces d'una coneguda marca amb què col·labora. Tot i això, el que més ha cridat l'atenció, ha estat el seu aspecte físic actual.

Muntatge de fotos de l'abans i el després del canvi físic que ha patit Rocío Flores Carrasco
Rocío Flores ha experimentat un gran canvi físic | España Diario

I és que, tal com es pot apreciar, Rocío Flores llueix molt més esvelta que fa anys. Motiu pel qual diversos usuaris de la xarxa social han decidit carregar durament contra ella.

Com tots sabem, durant aquests anys, la néta de Rocío Jurado s'ha sotmès a diverses intervencions quirúrgiques i retocs estètics per millorar el seu aspecte.

Entre altres coses, Rocío Flores s'ha injectat bòtox i ha omplert els seus llavis amb àcid hialurònic. A més, s'ha sotmès a una lipoescultura, una bichectomia i una mastopèxia, entre d'altres coses.

Ara, arran de l'última fotografia que ha compartit al seu perfil, diversos internautes no s'ho han pensat dues vegades a l'hora de carrega durament contra ella. "S'han passat quatre pobles amb els filtres".

"Per què enganya i menteix? Aquest cos no és seu ni amb totes les modificacions que té. El Photoshop és escandalós, no és així el seu cos", ha especulat un detractor de Rocío Flores.

Altres, en canvi, ha volgut aconsellar-li que, si el que vol és dedicar-se al "modelatge", "hauria de formar-se". "Encara que no té estatura, elegància ni port", ha apuntat a continuació.

Rocío Flores amb rostre seriós al carrer
Rocío Flores rep diverses crítiques per part dels usuaris d'Instagram | Instagram, @rotrece

Com era d'esperar, diversos simpatitzants de Rocío Flores no han trigat a sortir a defensar-la. "Ha perdut molts quilos i ha quedat esplèndida. Per què la segueixes? Jo a les persones que no m'agraden, no les segueixo mai", ha assegurat una usuària, visiblement indignada.

Una altra persona considera que Rocío Flores "és guapíssima" i ha deixat clar que, "si s'ha fet retocs, a qui l'importa". "Està preciosa i que es cuidi, no està gens malament".