Imatges del moment en què un aficionat enganxa amb el fuet un futbolista
FUTBOL

Allò mai vist! Un aficionat, a fuetades contra un futbolista a l'Aràbia Saudita

El món del futbol mai deixa de sorprendre'ns i l'última notícia arriba des de l'Aràbia Saudita


L'Aràbia Saudita vol ser un pioner al món del futbol i posar-se al nivell de les millors lligues. Per aconseguir-ho no han dubtat a invertir milions i milions d'euros en fitxatges, infraestructura, instal·lacions… una autèntica revolució que ha col·locat el país asiàtic al punt de mira.

Tot i això, malgrat tota l'ambició que tenen els saudites, la veritat és que el país encara té molt de marge de creixement. Individualment, hi ha una evident manca de drets i això es pot veure en cert tipus d'actituds, com la que va passar ahir a la final de la Supercopa.

I és que, després de perdre la final, un aficionat de l'Al-Ittihad va treure el fuet a passejar en ple estadi i va agredir un jugador. Sí, per estrany que sembli, la realitat de vegades supera la ficció.

La final de la Supercopa de l'Aràbia Saudita entre l'Al-Ittihad i l'Al-Hilal acaba amb una fuetada

Al terreny esportiu, l'Al-Hilal va superar per 4 a 1 l'Al-Ittihad. Un resultat dolorós i que va provocar l'enuig dels aficionats. En concret, el d'un que estava situat a prop del túnel de vestidors i que no va parar d'insultar Abderrazak Hamdallah, davanter de l'Al-Ittihad, durant tot el matx.

Tot just xiular el final, Abderrazak es va dirigir cap a aquest aficionat per recriminar-li la seva actitud i li va llançar una mica d'aigua. Un gest que el seguidor àrab no es va prendre gens bé i amb què va contestar de la pitjor manera possible. Va treure un fuet que portava guardat i va començar a copejar en repetides ocasions Abderrazak Hamdallah, que va intentar tapar-se la cara tal com s'aprecia al vídeo viral.

Moment en què un aficionat enganxa amb un fuet a un futbolista

La imatge ja ha fet la volta al món i, com no podia ser altrament, ha esdevingut viral. És evident que l'Aràbia Saudita ha fet una aposta important per desenvolupar el futbol al seu país, però aquests episodis fan esclatar la bombolla.

La societat ha d'intentar caminar al costat de l'esport rei i aquí és inconcebible imaginar una escena d'aquest calibre. Sens dubte, l'Aràbia Saudita encara té molt de marge de millora i el futbol hi pot ajudar, però també ho pot tirar tot per la borda.

➡️ Futbol

Més notícies: