Xavi Hernández amb cara d'ensurt mirant a un costat on és Jorge Mendes

Xavi Hernández ja coneix el nom del seu substitut gràcies a Jorge Mendes

El català podria veure la porta de sortida si no guanya res aquesta temporada

Si bé és veritat que Laporta confia plenament en Xavi Hernández, es diu que ja té al seu punt de mira el seu substitut. Rafa Márquez, entrenador del Barça Atlètic, està fent unes molt bones temporades i això podria portar-lo al primer equip. Xavi no ho està fent gens malament, però falta aquest punt de perfecció que requereix el FC Barcelona.

En vista d'aquests esdeveniments, la directiva ja podria estar pensant en un substitut pel “què passarà”. Encara que assegurin que confien plenament en el seu entrenador, pensar en un substitut diu el contrari. Però l'equip ha aconseguit grans coses i van pel bon camí, per això és massa aviat.

Xavi Hernandez, amb els braços en creu
Deixin treballar Xavi Hernández | Europa Press

El primer equip no està gens malament

És cert que no van primers a LaLiga, però estan a la zona noble de la classificació i a punt de classificar a la següent fase de la Champions League. Ara com ara, els resultats estan sent bons (i més si recordem que és la segona temporada completa de Xavi Hernández com a entrenador). A la primera ja va treure el club d'un pou que semblava no tenir fons.

A la segona temporada (que va ser la passada) va guanyar LaLiga i va demostrar que està més que capacitat. I aquesta és la tercera, per la qual cosa és molt aviat per fer-lo fora, i més si es tenen en compte els seus èxits. Això sí, tot i això hi ha moltes veus demanant la seva destitució, però sembla que obliden d'on ve el club i la situació econòmica on es troba.

Xavi Hernández no ha pogut aconseguir els serveis de diversos jugadors que volia, cosa que en altres clubs importants és impensable. Tot i que és veritat que la plantilla actual és potent i hi ha molt de futur i qualitat, sempre podria ser millor. Malauradament per al míster, si aquesta temporada no guanya cap competició, podria veure la sortida.

Rafa Márquez té totes les paperetes

Des que Rafa Márquez va aparèixer, el filial dels culers s'ha reforçat molt; tant que ha quedat a les portes de l'ascens. Gràcies a l'agent Jorge Mendes sabem que l'entrenador del “B” podria suplir el del primer equip si és necessari. Creuen que ja està capacitat per liderar un equip de LaLiga i en algun moment es donarà.

Ara com ara hem de confiar en Xavi Hernández i els seus mètodes, que és exactament el que diuen estar fent els directius. Un equip sempre va millor quan l'afició, la directiva i l'entrenador estan connectats i en la mateixa sintonia que els jugadors. Si es vol prosperitat per als blaugranes, cal recolzar i confiar.