Xavi Hernández en primer pla amb la plantilla de fons
FUTBOL

Xavi Hernández dóna el seu OK al fitxatge després de la primera meitat davant el València

L'entrenador del Barça està veient un dels seus preferits en primera persona i és molt possible que estigui satisfet

Acaba de finalitzar la primera part del partit que enfronta el Barça i el València. Tots dos equips ens estan regalant una bona trobada i es nota que els culers van a totes. Estem veient un Barça dominant, però el rival tampoc no ho està posant fàcil.

Xavi Hernández està molt atent perquè a l'equip rival hi ha una de les seves preses. Ara que ha anunciat que es queda, el projecte continua en marxa i els possibles fitxatges també. Un dels futbolistes que més agrada al'entrenador s'està deixant la pell avui.

El fitxatge favorit de Xavi Hernández, present

Xavi Hernández ja encara el proper mercat de fitxatges i s'està enfrontant a un dels centrecampistes que li agrada més. Tenint en compte que la situació econòmica millorarà amb la venda de les llotges VIP del nou Camp Nou, el Barça podria fitxar. El migcampista del València que crida l'interès del dirigent és Pepelu, que està sent tota una revelació i ha marcat de penalti avui.

Pepelu està signant una gran temporada en el seu primer any al club valencià i els seus números són força bons. El migcampista porta 5 gols i 1 assistència en 32 partits; res malament si tenim en compte que no parlem d'un davanter. Això ha portat les altes esferes del Barça a interessar-se pel jove i podrien signar el jugador si s'arriba a un acord.

Pepelu salta al camp amb la samarreta del València davant de milers d'aficionats

Tot i el gran interès del Barça, Pepelu té una clàusula de rescissió, segons afirmava Relevo, de 100 milions d'euros. En aquest moment, els culers no poden assumir aquesta inversió, per la qual cosa no serà fàcil. Si l'actual conjunt del futbolista estigués disposat a rebaixar el preu, seria factible.

Pepelu i un possible futur al Barça

Pepelu està sent un dels jugadors més nomenats aquesta temporada. A més de ser una peça clau en conjunt, agrada a molts equips de LaLiga. La seva creació de joc i polivalència a la zona mitjana dels terrenys de joc són les seves qualitats més destacades.

No només pot jugar a l'ofensiva, Pepelu també es pot exercir en la posició de pivot defensiu. Xavi Hernández veuria amb molt bons ulls la seva incorporació de cara al proper any. Malauradament, el Barça no pot pagar 100 milions; si no hi ha rebaixa, no hi ha fitxatge.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: