L'entrenador alemany Hansi Flick amb una fotografia en què apareix l'actual tècnic del FC Barcelona, Xavi Hernández Creus.
FUTBOL

Xavi està fora i Hansi Flick ja es reuneix amb el Barça: 'Ha tingut 3 detalls que...'

Xavi no seguirà entrenant el Barça i Hansi Flick ja es veu les cares amb Deco a Londres per tancar el seu fitxatge

El Barça de Joan Laporta ja ho té totalment decidit: prescindirà de Xavi a final de temporada i tancarà l'arribada al club de l'entrenador alemany Hansi Flick. Tot i que el Barça tenia i considerava diverses alternatives, el club català s'ha decidit, finalment, per apostar per la famosa 'via alemanya' que tant agrada a Joan Laporta. Així doncs, Hansi Flick es convertirà en el nou entrenador del Barça un cop finalitzi aquesta temporada oficial, que acaba aquest cap de setmana amb el tancament de LaLiga.

Tot i que Joan Laporta va convèncer Xavi perquè reconsiderés la seva decisió i es quedés al Barça, el president ha canviat la seva opinió i vol destituir l'egarenc. Així ho va poder confirmar 'e-Notícies' a primera hora d'aquest divendres passat i després de la primera informació publicada per RAC1 unes hores abans. Amb tot això, aquest dimecres ja han sortit a la llum un conjunt de moviments que confirmen, ja de manera total i absoluta, la voluntat del Barça de lligar Flick.

Després dels últims esdeveniments, Joan Laporta s'ha atipat de Xavi i, per tant, considera que no hi ha marxa enrere. El president ha perdut la confiança en l'egarenc i estima que la millor alternativa passa per tancar el fitxatge de Hansi Flick, que es podria fer oficial ben aviat. Abans, Xavi dirigirà el seu últim partit com a entrenador culer a Sevilla, on el Barça disputarà (Diumenge, 21h) l'últim partit de la temporada oficial de LaLiga EA Sports .

Xavi no segueix i Hansi Flick ja té una oferta del Barça: "Tot està en marxa..."

La decisió de Joan Laporta és definitiva i irrevocable, segons ha pogut contrastar aquest digital. Xavi no seguirà al capdavant del projecte culer i, per tant, el teutó Hansi Flick es farà càrrec de la plantilla del Barça. Hansi Flick està com a boig per convertir-se en el nou entrenador del Barça, però també té clar que venir a la ciutat comtal és un repte complicat i vol garanties.

Tot i que la situació econòmica del Barça és força complexa, Hansi Flick ha rebutjat altres ofertes de clubs com el Chelsea amb l'objectiu de fitxar pel Barça. L'alemany, representat per Pini Zahavi, ha tensat la corda fins al punt que, finalment, ha aconseguit ser l'encarregat de dirigir el Barça que presideix Joan Laporta. L'acord, segons fonts del Barça, és a prop de tancar-se i Deco i Bojan ja s'han desplaçat a Londres per lligar els darrers detalls entre entrenador i club culer.

Hansi Flick, que actualment es troba sense equip, té la sensació que el seu pas pel Barça podria suposar un abans i un després a la seva carrera. Flick sap que ha perdut molt de crèdit i entén que, si fracassava al Barça, el seu prestigi quedaria molt deteriorat. Així, Hansi Flick acceptarà el repte de Joan Laporta, però exigeix canvis dràstics per arrencar la seva nova aventura a terres catalanes.

Xavi està fora i Hansi Flick ja es reuneix amb el Barça: 'Ha tingut 3 detalls que...'

Joan Laporta s'ha cansat de Xavi i la veritat és que, després d'algunes discussions i intercanvis de declaracions, la relació entre tots dos s'havia refredat i molt. Ara el president del Barça s'ha volgut mullar i apostarà per Hansi Flick, que ja ha demanat 3 fitxatges troncals per arrencar el seu nou projecte com a DT del Barça.

Les exigents condicions de Hansi Flick impliquen que el Barça, una vegada més, hagi de passar per caixa durant el proper mercat de fitxatges. Joan Laporta ho intentarà, però ja ha comunicat al DT alemany que la Masia haurà de ser la base del seu futur projecte com a entrenador del club català. Flick està disposat a acceptar, però ha demanat 3 fitxatges urgents per convertir-se en el nou entrenador del Barça l'any que ve.

Les negociacions entre Hansi Flick i el Barça ja estan en marxa des d'aquest mateix dimecres. El director esportiu del Barça, Deco, i Bojan Krkic han viatjat cap a Londres per veure's amb l'alemany i amb Pini Zahavi, l'encarregat de portar-ne la representació. Hansi Flick ha tingut diversos gestos que el Barça ha captat a la perfecció, entre els quals destaca començar a aprendre la llengua per adaptar-se a la ciutat comtal.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: