Primer pla de Vinícius Júnior posant amb la nova samarreta del Reial Madrid

Vinícius Júnior segueix sense renovar i té dues grans ofertes per anar-se'n gratis

El perllongament contractual encara no s'ha oficialitzat i això preocupa entre el madridisme

Vinícius Júnior és un dels grans atractius que té LaLiga i el Reial Madrid. El jugador brasiler és un dels intocables per a Florentino Pérez i durant molts mesos s'ha parlat d'una possible renovació. De moment, no s'ha oficialitzat res, i per això el davanter finalitza contracte el 2024.

Vinícius Júnior s'ha guanyat una renovació per part del Reial Madrid. Però al club blanc no s'ha oficialitzat la prolongació contractual, malgrat que des de fa uns quants mesos es parla de la possible renovació. Com que el brasiler pot sortir lliure el 2024, hi ha diversos clubs interessats a incorporar el davanter com a agent lliure.

La renovació de Vinícius Júnior no és oficial, però es rumoreja que està pactada

Vinícius Júnior és considerat com la gran referència ofensiva del Reial Madrid des de la marxa de Karim Benzema . Els aficionats tenen en gran estima al “7” atesa la seva evolució futbolística i per ser un exemple de superació. Els madridistes es troben ansiosos per seguir veient la màgia del brasiler per molts anys més, però de moment, temen que se'n pugui anar.

Durant els darrers mesos s'ha especulat que Vinícius Júnior ja ha renovat amb el Reial Madrid. Però com que el club no ha oficialitzat la seva prolongació contractual, no se sap si realment s'ha produït. Davant d'això, han crescut els rumors que tant Liverpool com PSG volen aconseguir els drets del davanter.

Vinícius Júnior és temptat pel Liverpool i el PSG

El Liverpool sap que l'Aràbia Saudita té pendent el fitxatge de Mo Salah, i per això s'estan preparant per suplir la possible baixa del davanter egipci. Davant d'això, és probable que truquin a la porta del brasiler, per intentar reclutar-lo. Jürgen Klopp ja va estar interessat amb anterioritat al davanter del Reial Madrid i en diverses ocasions ho ha elogiat.

D'altra banda, el PSG sap que el Reial Madrid vol Kylian Mbappé , per la qual cosa podria estar intentant aconseguir l'estrella blanca, com a forma de venjança. Al club parisenc els diners no són problema, per la qual cosa no seria estrany que li presentessin a Vinícius Júnior una oferta estratosfèrica.

Al Reial Madrid saben de la importància que té Vinícius Júnior a la plantilla i al club en general. Per això seria molt complicat que el davanter surti del club. La renovació es rumoreja que ja està pactada, encara que no és oficial. De tota manera, hi ha clubs interessats al brasiler que podrien dificultar l'estada del "7" al Santiago Bernabéu.