Lucas Bergvall posa mirant a càmera amb la ciutat de Barcelona generada per IA al fons
FUTBOL

Vídeo: així juga Lucas Bergvall, el fitxatge que lligarà el Barça després de la lesió de Gavi

Analitzem el possible nou fitxatge que pot sumar Xavi Hernández per suplir la baixa del jugador andalús

El FC Barcelona té clar que el club ha de reforçar la línia medul·lar de la plantilla. La greu lesió que va patir Gavi fa tot just un mes, ha capgirat els plans del cos tècnic i també els de la junta directiva. Davant els problemes que està acumulant, l'equip culer al centre del camp fa que sigui gairebé obligatori per a Joan Laporta i Deco acudir al mercat de fitxatges.

Les últimes setmanes, a la directiva culer, han sorgit diversos noms de possibles candidats per reforçar la línia medul·lar de l'equip de Xavi. Tot i que al tècnic li agradaria que el club incorporés grans noms, l'economia ho impedeix. Davant d'aquest context, el millor posicionat per arribar a la Ciutat Comtal és Lucas Bergvall.

Qui és Lucas Bergvall?

Lucas Bergvall de tan sols 17 anys, és un jugador del Djurgårdens que ocupa la posició de migcentre. Tot i la seva joventut, ja fa dues temporades que debuto en el futbol professional amb l'IF Brommapojkarna. És a dir, amb 15 anys, cosa que ens fa indicar que és un jove molt talentós.

Lucas Bergvall ● Barcelona Transfer Target 🔵🔴🇸🇪 Best Skills & Goals

El 2022 va ser l'any, on el suec va agafar més protagonisme en arribar a disputar 12 partits a la segona divisió sueca. Davant el seu bon rendiment i la seva adaptació al futbol professional, el Djurgårdens IF va captar el seu talent i no va dubtar a aconseguir els seus serveis. Al cap de pocs mesos d'iniciar una nova estada al club, el centrecampista es va fer un fix als esquemes de l'entrenador.

Lucas Bergvall, al radar del FC Barcelona

Lucas Bergvall, amb tot just un parell de titularitats, ja se'l veia que era diferent dels altres. Tot i la seva joventut, el suec sembla estar format físicament (1,86 m), ja que té una presència notable sobre el terreny de joc. No només amb això, el jugador mostra tenir un magnífic control del seu cos, i és capaç de posicionar-se sempre de la manera correcta, sigui per rebre la pilota o per protegir-la. A més, per ser un migcampista, té la capacitat per arribar des de la segona línia, cosa que ocasiona que hagi sumat 5 gols la temporada passada.

Lucas Bergvall té un perfil idoni per al sistema de joc del FC Barcelona, ja que sap associar-se molt bé i té una àmplia visió del joc. El jove, puc ocupar tant el migcentre com el pivot, cosa que li proporcionaria a Xavi diferents alternatives. No només amb això, en ocupar de vegades un perfil més defensiu, se li ha vist la capacitat per robar pilotes i també ser l'artífex de crear l'inici de la jugada.

Lucas Bergvall - Season Highlights | 2023

Des de l'entorn del jugador ja van confirmar els primers contactes amb el FC Barcelona, per la qual cosa pot ser que el fitxatge del jugador pugui estar a prop de tancar-se.