Fotomuntatge d'Aitana Bonmatí
FUTBOL

El vídeo d'Aitana Bonmatí que tots comenten: 'No puc parlar!'

Aitana Bonmatí ha tornat a regalar als seus fans un divertit vídeo que ha compartit a través de les seves xarxes socials

Després de la recent polèmica d'Aitana Bonmatí, tot apunta que ha arribat la calma. O almenys això sembla. La catalana es troba en el seu millor moment professional. Aitana Bonmatí ha guanyat la Pilota d'Or, i és considerada la millor jugadora del món.

La vida de la blaugrana gira al voltant del futbol. Així ho podem veure a través de les seves publicacions a les seves xarxes socials. Aitana Bonmatí és molt reservada pel que fa a la seva vida privada. És per aquest motiu que només comparteix imatges o vídeos relacionats amb la seva professió.

El vídeo d'Aitana Bonmatí

Aitana Bonmatí ha compartit un graciós vídeo a través del seu compte X, abans Twitter, el qual tots comenten. En ell, apareix al camp dirigint-se a qui sembla ser l'entrenador Jonatan Giráldez.

Segons podem veure a les imatges, Aitana Bonmatí no pot parlar arran del fred que fa. Ella mateixa ho verbalitza entre riallades. "No puc parlar!", assegura la del F.C. Barcelona. Sembla que la seva cara es troba completament congelada.

Unes imatges que han estat molt comentades per diversos seguidors i seguidores. I és que Aitana Bonmatí, sovint ens regala moments divertits gràcies a la seva naturalitat i espontaneïtat.

No hi ha dubte que Aitana Bonmatí té tot un exèrcit de fans. La futbolista s'ha convertit en tota una inspiració per a moltíssimes persones.

Aitana Bonmatí fitxa per Bimbo

Aitana Bonmatí ha estat nomenada recentment com la nova ambaixadora del Grup Bimbo. La marca panificadora mexicana és des de fa un any global partner del F.C. Barcelona i main partner de l'equip femení.

Per aquest mateix motiu, la marca Bimbo ha apostat per Aitana Bonmatí perquè s'hi incorpori com a nova imatge visible. Ha estat el mateix grup qui, mitjançant un comunicat, ha anunciat la col·laboració amb la centrecampista blaugrana.

"El projecte juntament amb Aitana Bonmatí té com a objectiu potenciar i consolidar l'estratègia establerta pel Grup Bimbo el 2022 amb el FC Barcelona", declarava el Grup Bimbo el 6 de desembre passat.

"En aquesta sinergia es busca fomentar el talent femení i l'equitat, transcendint l'àmbit esportiu, alhora que s'impulsa la nutrició, els estils de vida saludables i els somnis de nenes i nens".