Jonatan Giráldez amb el xandall del FC Barcelona mentre es mossega els llavis
FUTBOL

El vestidor del Barça Femení assenyala el nou Jonatan Giráldez, fitxatge sorpresa

L'equip blaugrana ja té clar qui és el substitut adequat de Jonatan Giráldez i les jugadores han donat el seu ok

El Barça Femení segueix buscant un nou entrenador que ocupi el càrrec de Jonatan Giráldez. Són diferents els noms que sonen perquè entrenin el primer equip femení. Un nom de la casa serà el triat.

La sortida de Jonatan Giráldez

Jonatan Giráldez acaba contracte amb el Barça a final de temporada i l'entrenador vigués no continuarà al capdavant del Femení. Giráldez ho ha donat tot al club blaugrana i ha portat l'equip al nivell més alt.

L'entrenador s'emporta un palmarès ple de trofeus i encara en vol més. Jonatan Giráldez vol acabar la temporada al Barça de la millor manera possible, aconseguint tots els títols. De moment, va pel bon camí.

El vigués posarà rumb als Estats Units per entrenar el Washington Spirit i aconseguir noves metes.

Rafel Navarro

Amb la sortida de Jonatan Giráldez, el Barça cerca un substitut que estigui a l'alçada. Els dos candidats a ocupar el lloc de Jonatan Giráldez són Rafel Navarro i Pere Romeu. Tots dos formen part de l'staff del Barça Femení.

Navarro era el segon entrenador de Lluís Cortes quan va entrenar el femení. Rafel porta força temps a l'equip i perfectament pot ser el candidat per portar-lo.

El club català té clar que no fitxarà cap entrenador de fora, a Can Barça tenen entrenadors d'alt nivell i capacitats per entrenar el femení.

Pere Romeu

Pere Romeu és el favorit per ser el substitut de Jonatan Giráldez a la banqueta del Barça Femení. Tot i que encara no hi ha res assegurat, Romeu seria el millor posicionat.

Pere Romeu es va unir a l'equip el 2021 i ha treballat en categories inferiors del masculí. De fet, ha estat el responsable de la formació d'alguns jugadors com Gavi. Actualment, és el tercer entrenador del Barça Femení i seria la millor opció per substituir Giráldez.

Les jugadores estan d'acord amb aquest relleu i hi ha bona vibra dins el vestidor, això també beneficia l'equip.

El club vol tenir tancat el fitxatge de Romeu quan abans i el més probable és que el club ho anunciï en els propers dies.

Hi ha altres decisions importants a prendre de cara la temporada que ve, entre elles les renovacions i sortides de jugadores.