Un jugador de futbol amb uniforme blau i taronja davant d'un fons colorit i un trofeu de la UEFA European Football Championship.
FUTBOL

La UEFA perdrà molts diners per culpa de l'últim ball de Toni Kroos

L'última actuació de Toni Kroos deixa molt a desitjar i la UEFA en pagarà per això

La recent retirada de Toni Kroos ha deixat una marca al món del futbol no només pel seu llegat al Reial Madrid. També per les repercussions econòmiques que ha provocat. Amb una carrera plena d'èxits, l'alemany es va acomiadar del futbol en un moment que s'esperava més tranquil, però una acció ha embrutat la seva imatge al darrer ball.

La brillant carrera de Toni Kroos al Reial Madrid

Toni Kroos ha estat una figura central al Reial Madrid des de la seva arribada el 2014. Amb el club merengue, l'alemany ha guanyat nombrosos títols, incloent quatre Champions League, tres títols de la Lliga i diversos trofeus de copa nacional. La seva habilitat per controlar el ritme, la seva precisió a les passades i la seva capacitat per marcar gols crucials l'han situat com un dels millors centrecampistes de la seva generació.

No obstant, a la seva carrera hi ha hagut alguna controvèrsia. El darrer partit amb la selecció alemanya ha estat el punt de partida d'una cadena d'esdeveniments desafortunats. La lesió a Pedri al partit de l'Eurocopa ha fet parlar l'afició culer durant els últims dies.

Toni Kroos amb la samarreta del Reial Madrid

La crua falta de Toni Kroos que va lesionar Pedri

Durant el partit de Cambres de Final de l'Eurocopa entre Espanya i Alemanya, Toni Kroos va cometre una falta sobre Pedri. La jove estrella del Barça va resultar malferida per culpa d'aquesta acció. L'entrada, que no va ser sancionada amb targeta groga, va deixar el canari fora del torneig amb un esquinç lateral intern al genoll esquerre.

Aquest incident no només va afectar el rendiment d'Espanya al partit, també ho farà al llarg del torneig. A més, el contratemps ha tingut implicacions financeres serioses per a la UEFA.

La compensació de la UEFA al Barça

La UEFA té normatives de compensació per lesions a competicions internacionals. Ara, si la lesió de Pedri supera els 28 dies, es veurà obligada a pagar una quantitat de 21.000 euros cada dia al Barça. Aquesta normativa està dissenyada per protegir els clubs que veuen els seus jugadors lesionats durant tornejos internacionals, assegurant que rebin una compensació adequada per la pèrdua dels seus serveis.

En resum, la intervenció de Toni Kroos farà que Pedri estigui d'un a dos mesos fora del torneig. Per això, la UEFA es veurà obligada a pagar la quantitat de diners esmentada per tal de compensar el club.

➡️ Reial Madrid ➡️ Futbol

Més notícies: