Muntatge de Rapinha amb l'escut del Manchester United de fono

FUTBOL

Ten Hag no el vol i el Barça busca extrem, fitxatge perfecte per vendre Raphinha

L'entrenador neerlandès no compta amb un jugador i la directiva del Manchester United el posa a la venda

La temporada del Manchester United està sent molt decebedora. Després d'un bon curs, l'equip dirigit per Ten Hag va aconseguir classificar-se per a la Champions League i va consolidar un projecte molt prometedor. Els aficionats dels 'Red Devils' per fi semblaven entusiasmar-se amb la possibilitat de tornar a lluitar per aconseguir la Premier League.

L'estiu passat, l'equip es va reforçar en diferents posicions amb la intenció de tornar a classificar-se per a la Champions League. Ten Hag hauria trobat la clau per crear un bloc competitiu i brillar davant dels seus rivals. Tot i això, el pas endavant que esperaven els aficionats no s'ha produït i els dubtes sobre el projecte han tornat a treure el cap.

L'estada d'Antony al Manchester United, a punt d'acabar

En aquesta ocasió, la continuïtat de Ten Hag sembla que està lluny de produir-se. Els resultats dolents obtinguts per l'equip han provocat que la nova junta directiva no confiï en el seu lideratge per afrontar el nou projecte. Diversos mitjans britànics el situen fora d'Old Trafford per al curs que ve.

A més de Ten Hag, els aficionats del Manchester United esperen que diversos jugadors surtin de l'equip. Alguns membres de la plantilla han mostrat un rendiment que ha enfadat tant la directiva com els seguidors del club. Des d'Anglaterra apunten que l'estada d'Antony a Old Trafford és a prop d'arribar al final.

Raphinha interessa al Manchester United

El davanter brasiler va arribar al Manchester United com a petició expressa de l'entrenador neerlandès. Després de més de dues temporades a l'equip anglès, Antony no ha estat capaç de replicar el rendiment que va oferir a l'Ajax. Davant la poca confiança que mostra la directiva en el davanter, s'espera que el jugador surti l'estiu que ve.

Si Antony abandona el Manchester United, diversos mitjans britànics apunten que la nova propietat estaria interessada a aconseguir la incorporació de Raphinha i que Antony pot ser part de l'oferta. Tot i això, el Barça estaria disposat a deixar sortir a l'extrem sempre que l'equip anglès presenti una oferta propera als 70 milions d'euros.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!

El club té un excés a la seva massa salarial i això li impedeix fer grans reforços. De moment, la directora valora abans els diners en efectiu que un possible intercanvi. Per això mateix, Joan Laporta no tindria la intenció d'incorporar Antony.