Joan Laporta amb cara d'ensurt al costat d'Oriol Romeu cridant

FUTBOL

Se'n va anar del Barça obligat i ara pot tornar com a fitxatge de luxe, Oriol Romeu, KO

El club culer podria considerar el retorn d'un jugador que s'ha consolidat al nou equip

Des que va arribar al Barça, Oriol Romeu no ha estat capaç de replicar el rendiment que va oferir al Girona. El club culer va decidir aconseguir els seus serveis perquè el català fos l'encarregat de substituir Sergio Busquets. Lluny del nivell esperat, el nascut a Ulldecona amb prou feines té participació en les trobades.

Davant el baix rendiment que ha mostrat Oriol Romeu durant la temporada, Xavi Hernández fins i tot ha arribat a utilitzar Andreas Christensen a la seva posició. El danès ja fa uns quants mesos que està assegut al pivot, sent capaç d'aportar el que se li demanava al jugador català.

Oriol Romeu podria no continuar el pròxim curs al Barça

Davant els pocs minuts que està tenint Oriol Romeu en l'actual temporada, és força probable que el jugador demani sortir el pròxim estiu. El català va intentar sortir durant el mercat hivernal passat, però finalment va decidir quedar-se i continuar formant part de la disciplina culer.

Tot i que Andreas Christensen està oferint un gran nivell en la posició de pivot, al club no valoren que el danès segueixi ocupant aquesta demarcació el pròxim curs. Un dels objectius de la directiva per a l'estiu és fer la incorporació d'un '5' d'alt nivell. Fa uns quants mesos que Deco sondeja el mercat i sembla tenir clar quin és el perfil que busca.

Deco sembla prioritzar la incorporació d'un jugador amb altes capacitats físiques i que brilli sobretot en l'aspecte defensiu. Tot i això, no caldria descartar la possibilitat que el Barça tracti de recuperar Nico González per a l'estiu que ve. El galleog va formar part de la plantilla durant la pretemporada, però conscient de les poques oportunitats que tindria amb Xavi Hernández, va decidir sortir del club culer.

Nico González es consolida com una peça important al Porto

El Barça i el Porto van arribar a un acord per traspassar el gallec per una quantitat propera als 8 milions d'euros. El seu inici al club portuguès no va ser senzill, ja que amb prou feines va tenir participació els primers mesos. No obstant això, Nico González ara és un dels fixos en l'esquema de Sergio Conceição.

Nico González en primer pla

El del planter culer ha disputat 31 partits i acumula un total de 1793 minuts de joc. Des que és titular, Nico González ha demostrat tenir una bona visió de joc, ser fortament físicament, tenir capacitat d'arribada des de segona línia i, des de petit, entendre l'estil del Barça. L'evolució que ha tingut és tremenda i podria encaixar molt bé a l'actual plantilla del Barça.

Perquè el seu retorn es produeixi, el club culer hauria de pagar 30 milions d'euros al Porto. Al procés de venda, el Barça es va guardar l'opció de recuperar-lo, conscient de l'elevat potencial que sempre ha mostrat.

En els mesos vinents veurem si finalment Nico González forma part dels candidats, però atès el rendiment que està mostrant, com a mínim, el club ho hauria de valorar.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: