Muntatge del Bayern Munic amb Joan Laporta
FUTBOL

El Barça aprofita el caos del Bayern, 3 fitxatges per lluitar per la Champions League

Els blaugranes volen pescar en aigües revoltes d'un Bayern en crisi que passa per un moment molt mal moment

No és que el Barça estigui per donar lliçons a ningú, però el Bayern de Múnic tampoc és que vagi molt millor. Els alemanys han entrat en una espiral de negativitat esportiva que els està afectant a tots els àmbits, i hi ha molts jugadors descontents. Alguns dels importants es plantegen la sortida, i ja se'ls va relacionar abans amb el club català.

Deco i Joan Laporta tenen clar que el nou projecte ha d'apuntar amb ambició al futur, i no volen escatimar en esforços. Després de la sortida de Xavi Hernández esperen que el Barça recuperi la il·lusió i el somriure, i apostaran per nous fitxatges de nivell. El Bayern s'ha convertit en un polvorí ideal on pescar gent que ja fa temps que és a l'agenda.

Al Barça hi ha sobretot tres noms apuntats en vermell a l'agenda. Aniran a buscar-los, encara que primer necessiten vendre per aconseguir ingressos i alliberar massa salarial. Al club no li falten ofertes per homes amb molt de cartell com Araújo, Koundé, Raphinha o Lewandowski, entre d'altres.

Els tres fitxatges del Barça

Els de Joan Laporta fa molt de temps que van darrere d'un objectiu desitjat, el famós pivot. No els va sortir l'opció preferida de Xavi, Zubimendi: tampoc la de Deco, Rubén Neves; i ara es planteja un Kimmich que també va estar en òrbita. L'arribada de l'alemany seria fer un salt de nivell important i tota una declaració d'intencions després d'Oriol Romeu.

Kimmich no passa un bon moment amb el tècnic, i s'ha arribat a dir que la seva relació està completament trencada. Curiosament el Barça també ha pensat en el mateix Tuchel per rellevar Xavi, cosa que complicaria el fitxatge de Kimmich. De tota manera, es prioritza el mig centre davant una terna de tècnics on n'hi ha d'altres com a favorits.

Joshua Kimmich en primer pla amb l'escut del FC Barcelona al fons

El Barça també aniria a buscar un altre vell objectiu i molt vinculat amb el Reial Madrid darrerament: Alphonso Davies. Treure un fitxatge al seu etern rival encara afegiria més mèrit a una operació complicada i que els multiplicaria les opcions per la banda esquerra. Lligat a això, no es descarta l'adeu de Balde.

L'últim que pretén el Barça per fer un equip Champions a costa del Bayern de Múnic és De Ligt. Ja van voler fitxar el central juntament amb De Jong fa anys, però es va decantar per la Juventus en aquell moment. Ara podria tenir una nova oportunitat en un lloc on encaixa molt pel model de joc.

Objectius molt ambiciosos

Veurem com avança el mercat, però el que és clar és que el Barça va a màxims. Volen ser ambiciosos per tornar a lluitar per títols després d'un curs de decepció total. De tota manera, caldrà estar atents a què els permet i què no la seva economia limitada.

Sens dubte, si aconsegueix els tres fitxatges, farà un pas molt gran al capdavant en la seva eterna lluita per tornar a tenir grandesa esportiva. No serà fàcil negociar amb el Bayern, però Joan Laporta i Deco ho intentaran tot. El director esportiu ja s'ha reunit amb els representants de tots i ha estat avançant feina per haver d'arribar només a un acord amb el club.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: