Muntatge de Lewandowski amb diners de fons
FUTBOL

Robert Lewandowski diu 'no' a una oferta, vol seguir encara que perjudiqui el Barça

Sembla que el davanter polonès no té intenció de canviar d'equip malgrat que té molt bones propostes

El FC Barcelona, des de fa uns anys arrossega problemes econòmics i això és conegut per tothom. L'herència que va deixar Josep Maria Bartomeu ha condicionat molt l'actual junta directiva liderada per Joan Laporta. Així i tot, durant els primers mesos de l'actual secretaria tècnica, van optar per dur a terme noves incorporacions de grans jugadors com ara Robert Lewandowski, Raphinha o Koundé.

Els tres jugadors que van ser fitxats la temporada passada van fer una molt bona campanya sota les ordres de Xavi Hernández. Gràcies a la seva participació, el FC Barcelona va aconseguir guanyar tant la Supercopa d'Espanya com LaLiga. Els aficionats culers esperaven que en aquesta temporada el rendiment fos similar, però lamentablement per als interessos de l'entitat no està sent així.

El rendiment de Robert Lewandowski no s'assembla al de la temporada passada

I és que tant el rendiment de Robert Lewandowski com el de Raphinha es troba lluny de l'esperat. Els dos jugadors compten amb la confiança de Xavi Hernández, però els aficionats culers estan cada cop més desesperats davant les actuacions dels dos davanters, fins al punt que han sol·licitat la seva venda per les xarxes socials.

Durant l'estiu, ja van córrer els rumors que l'Aràbia Saudita volia endur-se Robert Lewandowski per a la seva lliga. Tot i això, el jugador va rebutjar aquesta oferta per continuar com a mínim una temporada més com a jugador del FC Barcelona. I ara, la premsa saudita torna a rumorejar amb una possible arribada del davanter polonès a la regió del Pròxim Orient.

L'Aràbia Saudita vol convèncer Robert Lewandowski perquè se'n vagi allà a jugar

La Lliga Professional Saudita té la intenció d'arrabassar a Europa gran part de les estrelles del panorama actual i sembla que volen centrar tots els seus esforços a atraure Robert Lewandowski. Tanmateix, tot apunta que el polonès té la intenció de complir el seu contracte amb el FC Barcelona, que finalitza el 2026. I és que el salari del davanter va en augment cada temporada i aquest podria ser un dels principals motius pel que el veterà jugador vol quedar-se a la Ciutat Comtal.

Robert Lewandowski ha demostrat ser molt competitiu i no sembla que la idea de marxar a l'Aràbia Saudita el sedueixi. El polonès vol augmentar el seu palmarès i pretén seguir al FC Barcelona, amb la idea de guanyar més títols. Ara bé, tenint en compte el seu rendiment en la temporada actual, potser no és la millor decisió per als interessos del club.

I és que, si el rendiment Robert Lewandowski no s'assembla al de la primera temporada i a sobre cada cop el seu salari va en augment, és perjudicial per al club.