Iñaki Peña mirant al capdavant amb un gran escut del FC Barcelona al seu costat

FUTBOL

Un rival del Barça sondeja el fitxatge d'Iñaki Peña i Deco respon mirant la Masia

La porteria del Barça està ben coberta amb Ter Stegen, però la suplència és millorable i la solució podria trobar-se a les inferiors

Iñaki Peña és al Barça des de fa molts anys, va començar a les inferiors i ha anat escalant fins al primer equip. Ha estat pacient i ha esperat pacientment que arribés el seu moment, ja que Ter Stegen és intocable. Quan l'alemany va caure lesionat, va arribar el moment de l'espanyol, però no va sortir de la millor manera.

Iñaki Peña ha tingut diversos partits per demostrar el seu nivell, però no ha sorprès i ha deixat prou a desitjar. En diversos partits va ser golejat i es van veure mancances considerables; algunes, impensables en un titular del Barça. Per aquesta raó, Deco pensa en la seva venda i potser el supleix amb un altre del planter.

Iñaki Peña, la possible venda de Deco

Iñaki Peña ja fa un temps que és el segon porter, però té nivell per ser el primer de molts equips. Així i tot, no pot ser el principal en un equip del calibre del Barça; podria tenir protagonisme en un conjunt de meitat de taula. Durant les setmanes que Ter Stegen va estar de baixa, va ser el jugador del planter l'encarregat d'estar sota els 3 pals.

Veient el poc rendiment que va tenir, Deco podria estar plantejant-se la venda, ja que el porter és a l'òrbita de diverses entitats. La més interessant és el Real Betis, ja que estan en ple procés de reestructuració i Claudio Bravo finalitza contracte aquest estiu. La venda d'Iñaki Peña podria donar l'oportunitat a l'actual tercer porter del Barça, Ander Astralaga.

Ander Astralaga en primer pla amb un fons blaugrana
Ander Astralaga ho té tot | @anderastralaga

Ander Astralaga és el tercer porter del primer equip i el titular del filial, té només 20 anys i molt de futur. Si passa a ser el segon porter i, per tant, deixa de formar part del Barça B, podria ser un dels dos juvenils el que ocupi el seu lloc. I, en aquest aspecte, el Barça té coberta l'esquena, ja que compta amb Diego Kochen i Áron Yaakobishvili.

Els dos jugadors del planter són una bona opció al Barça

Diego Kochen i Áron Yaakobishvili són els porters del Juvenil i suplents al filial del Barça, tots dos nascuts el 2006. Tenen molt de talent i tots dos han renovat fa poc, així que tenim porter per a molts anys. La sortida d'Iñaki Peña faria que es donessin a conèixer aquestes joves promeses.

Diego Kochen i Áron Yaakobishvili en primer pla amb un fons difuminat
Diego Kochen i Áron Yaakobishvili, respectivament | Europa Press, @diego_kochen, @aronyaakobi

Iñaki Peña acabarà sortint del Barça tard o d'hora. El seu contracte finalitza el 2026, així que Deco encara és a temps de vendre'l. Si el Reial Betis fa una bona oferta, la resposta probablement serà afirmativa.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: