Joan Laporta parlant per telèfon amb Lucy Bronze al fons de la imatge

FUTBOL

La reunió secreta de Lucy Bronze amb Joan Laporta, clau per al nou Barça Femení

La futbolista anglesa es va veure les cares amb el president del Barça, Joan Laporta, i podria resultar clau perquè el Barça Femení fitxi una crack de la FA Women's Super League aquest pròxim mercat de fitxatges d'estiu

El Barça Femení continua treballant per reforçar el seu atac i part de les seves aspiracions passen per una de les estrelles emergents de la FA Women's Super League anglesa. Encara queda molta temporada oficial al davant, però el president del club, Joan Laporta, té molt clar que cal incrementar el bagatge ofensiu de la plantilla que entrena Jonatan Giráldez.

Tant és així que, segons ha pogut saber 'e-Notícies', Joan Laporta va assumir molt de pes en la negociació per renovar la defensa anglesa Lucy Bronze. Bronze, de 32 anys, acabava contracte amb el Barça Femení aquest proper mes de juny del 2024 i a Can Barça s'ha volgut prioritzar per la seva continuïtat. Una continuïtat que, a més, anirà vinculada a una rebaixa de sou de la veterana lateral destra, clau als esquemes del gallec Jonatan Giráldez.

Joan Laporta vol continuar apostant pel Barça Femení i sap a la perfecció que la figura de Lucy Bronze era una de les que veritablement interessava conservar. I és que es tracta d'una futbolista molt estimada dins del vestidor, amb experiència i que, segons expliquen fonts del club, s'ha adaptat perfectament a la ciutat comtal. A més, Joan Laporta sap que pot ser clau perquè el Barça Femení fitxi una crack anglesa de la FA Women's Super League aquest pròxim mercat de fitxatges estival.

Lucy Bronze, la carta secreta amb què Joan Laporta vol apostar per fitxar una estrella ja

La lateral blaugrana Lucy Bronze ja és una de les futbolistes més estimades i aclamades per l'afició culer. A més, malgrat la seva curta trajectòria al primer equip blaugrana, el vestidor ja reconeix que té la mateixa influència que les quatre capitanes del primer equip. Un fet que, sens dubte, demostra la rellevància de l'anglesa dins de l'equip.

A més, aquesta rellevància de Bronze dins de la plantilla també podria elevar-se a altres esferes, ja que en les últimes hores ha passat una cosa especial que ho pot canviar tot del tot. Davant d'aquesta situació, el Barça Femení, amb el president Joan Laporta al capdavant, ha pres una decisió definitiva.

El bloc que entrena Jonatan Giráldez té per objectiu continuar regnant a Europa i, després de la sortida d'Asisat Oshoala, Joan Laporta ja s'ha fixat un objectiu interessant de mercat. Un objectiu que, a les últimes hores, s'ha vist cara a cara amb Lucy Bronze i que, per tant, podria estar a prop de convertir-se en una realitat.

La reunió secreta de Lucy Bronze amb Joan Laporta, clau per al nou Barça Femení: fitxatge bomba confirmat

Després de confirmar-se l'operació d'Asisat Oshoala, el Barça Femení ja sap que ingressarà una quantitat propera però no superior als 150.000 euros. Uns diners que, tot i que generaran grans plusvàlues, no es reinvertiran en nous fitxatges. El motiu? El Barça Femení ha tancat un altre fitxatge bomba que, si res no es torça, es completarà aquest pròxim mes de juny del 2024.

Amb el mercat de fitxatges d'estiu ja obert, el club presidit per Joan Laporta activarà la transferència de Lauren Hemp, davantera del Manchester City de 23 anys. El Barça Femení prepara un 'pla de renovació' i aquest passa per fitxar Hemp, que aquesta temporada porta un total de 9 gols i 6 assistències amb el combinat anglès. La davantera anglesa, també internacional pel seu país, acaba contracte amb el City aquest juny del 2024, de manera que el Barça Femení ja està negociant la seva arribada a Barcelona.

I aquí és on entraria en joc la futbolista, també anglesa, Lucy Bronze, que ja va coincidir amb Hemp al Manchester City i a la selecció nacional absoluta d'Anglaterra. L'arribada de Hemp, segons fonts del club, podria tancar-se aquests pròxims dies i serviria per renovar la posició de '9' del primer equip femení després de la sortida d'Oshoala.

Lauren Hemp és futur, però també present i així ho demostren els seus números. Joan Laporta ho té clar: Hemp és la solució o, més ben dit, l'argument perquè aquest Barça Femení segueixi regnant a Europa.