Alphonso Davies en primer pla

FUTBOL

Se'n va del Reial Madrid per 30 milions: Barra lliure per fitxar Alphonso Davies

Un equip europeu posa els seus ulls en un jugador de LaLiga, que ha estat al radar del vigent campió

El nom de Miguel Gutiérrez ha ressonat amb força. El lateral esquerre del Girona, que ha tingut una temporada destacada sota les ordres de Michel, ha despertat l'interès de diversos clubs europeus. El rendiment del jove jugador ha estat excel·lent, consolidant-se com una de les revelacions de LaLiga i atraient mirades d'equips que busquen reforçar la línia defensiva.

Alhora, el Reial Madrid, des de fa mesos, està interessat a reforçar la posició del lateral esquerre, tot i que Carlo Ancelotti mostra plena confiança en Ferland Mendy. Florentino Pérez vol incorporar Alphonso Davies, encara que el seu fitxatge podria no resultar senzill.

Miguel Gutiérrez, l'objectiu del Nàpols

A Itàlia, diversos mitjans indiquen que el Nàpols té a la seva agenda de fitxatges Miguel Gutiérrez. El jugador de 21 anys ha esdevingut una peça clau per al Girona, i la seva projecció ha estat meteòrica. Tot i això, malgrat pertànyer al club gironí, el Reial Madrid té una opció de recompra sobre el jugador per 8 milions d'euros, cosa que ha generat especulacions sobre el futur del lateral.

Miguel Gutiérrez fent una passada amb la samarreta del Girona durant un partit

El Nàpols, que serà dirigit per Antonio Conte, està disposat a desemborsar 30 milions d'euros per aconseguir els serveis de Miguel Gutiérrez. Aquest interès es deu en gran part a la necessitat de l'equip italià d'enfortir la defensa. A més, la clàusula de rescissió del jugador se situa precisament en aquesta xifra, cosa que facilita l'operació per al club napolità.

El paper del Reial Madrid

El Reial Madrid, que té el 50% dels drets d'una futura venda de Miguel Gutiérrez, es podria beneficiar significativament d'aquesta operació. Aquesta estratègia permetria al club blanc obtenir beneficis que es podrien destinar a altres fitxatges importants, com ara el d'Alphonso Davies.

Alphonso Davies, el lateral canadenc del Bayern Munic, ha estat objecte d'interès per part del Reial Madrid. La incorporació del nord-americà seria un reforç de luxe per a la banda esquerra, competint amb Ferland Mendy per un lloc a l'onze titular. L'arribada del canadenc probablement faria innecessari el retorn de Miguel Gutiérrez al Santiago Bernabéu, aplanant el camí perquè el Nàpols tanqui el fitxatge del jove espanyol.

Una operació estratègica

La potencial venda de Miguel Gutiérrez no només beneficiaria el Nàpols, sinó també el Reial Madrid. Amb el 50% dels ingressos de la venda, el club blanc podria comptar amb una injecció econòmica significativa que facilitaria l'adquisició d' Alphonso Davies. Aquesta operació encaixa perfectament a l'estratègia de Florentino Pérez d'optimitzar els recursos del club i enfortir la plantilla amb jugadors de primer nivell.

➡️ Reial Madrid ➡️ Futbol

Més notícies: