Lucas Vázquez pensatiu a la banqueta amb la mà a la barbeta

Lucas Vázquez encara no se n'ha anat i ja té substitut: el seu preu és de 10M€

El Reial Madrid ha decidit prescindir d'un dels futbolistes que ha crescut des de petit al club

El Reial Madrid ha decidit finalment posar preu a Lucas Vázquez. El jugador espanyol ha demostrat durant tota la seva trajectòria al club blanc que sens dubte és un dels jugadors que mereix ser recordat a l'entitat. Les nombroses intervencions en partits importants i la fortalesa a l'hora d'afrontar moments difícils han portat Lucas Vázquez a formar part del Reial Madrid de les tres Champions League consecutives. Un jugador que resultava ser un comodí perfecte per a tot tècnic que passava pel vestidor blanc.

Tot i això, sembla que en les últimes hores, la directiva del Reial Madrid hauria decidit posar punt final a la seva relació amb el gallec. En aquest sentit, Florentino Pérez hauria posat ja preu al seu fitxatge i una de les causes també podria estar relacionada amb el jugador que pretén fitxar el club blanc. Es tracta del brasiler Vinicius Tobias, que actualment ha estat militant al Reial Madrid Castella i ha estat convocat en diverses ocasions per Carlo Ancelotti per provar-ho a la primera plantilla.

Lucas Vázquez s'acomiada

Ha arribat el moment que Lucas Vázquez posi punt final a la seva estada al club blanc. La seva presència com a revulsiu els últims mesos no estava donant resultats com de costum. En aquest sentit, la seva falta de rendiment al camp li pot haver costat que la directiva blanca decideixi prescindir-ne al proper mercat i posar cost al seu fitxatge. Un comiat que preveu ser amb magnificència, tenint en compte la seva gran trajectòria i la seva actitud exemplar durant la seva estada al club blanc.

Lucas Vázquez amb cara seriosa a la banqueta del Bernabéu
Lucas Vázquez a la banqueta del Reial Madrid | Europa Press

Tot i això, no tot és atribuïble a la seva situació en el terreny de joc, és a dir, no tot pot ser fruit del seu baix rendiment. En els últims partits del Reial Madrid s'ha vist com ja no comptava pràcticament per a Carlo Ancelotti, cosa que es deu al pla de rejoveniment que la cúpula madridista planeja dur a terme de cara a la temporada que ve. En aquest sentit, Florentino Pérez estaria dient adeu a llegendes com Luka Modric, Nacho Fernández o el mateix Lucas Vázquez per donar pas a la nova generació madridista.

El substitut es diu Vinicius Tobias

El jove brasiler ja és conegut dins la directiva madridista. En aquest sentit, les seves bones actuacions amb el filial han fet que el mateix tècnic blanc decideixi convocar-lo per a alguna trobada i així pugui exhibir la seva qualitat competint al màxim nivell. Tot i això, actualment estaria cedit, ja que hauria aterrat a Madrid a causa de la Guerra d'Ucraïna procedent del Xakhtar Donetsk. D'aquesta manera, el Reial Madrid haurà de desemborsar 10 milions d'euros al club ucraïnès si es vol aconseguir els seus serveis de cara al 2024.