Kepa Arrizabalaga en primer pla amb rostre seriós

Kepa Arrizabalaga rep una dura garrotada hores després del Clàssic

El Chelsea FC comença a moure fitxa davant les insinuacions del porter basc

El porter basc està duent a terme un gran paper al conjunt blanc. Les seves actuacions han fet el jove porter ucraïnès Andriy Lunin no tingui gaires opcions de car a aconseguir una titularitat aquesta temporada. Per això, el Chelsea FC està considerant Aaron Ramsdale, porter de l' Arsenal FC, com una opció per assegurar la porteria el 2024. El porter anglès va ser titular la temporada passada, però ara es troba a la banca de l' Arsenal FC després de l'arribada de David Raya.

D'aquesta manera, el Chelsea FC vol aprofitar aquesta situació per garantir-ne la porteria en el futur. A més, Kepa Arrizabalaga està decidit a quedar-se al Reial Madrid i no el preocupa la competència amb Thibaut Courtois quan el belga es recuperi de la lesió. D'aquesta manera, al Chelsea FC ja estan considerant altres opcions per a la porteria. Unes opcions que passen de primera mà per porters de la Premier League com l'anglès Aaron Ramsdale.

Kepa Arrizabalaga i la seva amarga estada a Londres

El porter basc no ha tingut bons moments al club londinenc. De fet, quan semblava que començaria a destacar, la seva oportunitat es va esvair a poc a poc. Hi va haver factors que ho van determinar, com l'arribada de Robert Sánchez al Chelsea després de la sortida d'Eduard Mendy a l'Aràbia Saudita que no va ser ben rebuda per Kepa Arrizabalaga. Per això, el porter basc va acceptar la cessió al Reial Madrid per buscar continuïtat.

Muntatge de l'escut del Reial Madrid amb un Kepa Arrizabalaga sorprès
Kepa Arrizabalaga més a prop de fitxar pel Reial Madrid | Europa Press, Canva Pro

Això explica una mica més les insistents mostres d'interès de Kepa Arrizabalaga per quedar-se al Reial Madrid. Tot i això, aquestes no han caigut bé a Stamford Bridge. Davant la possibilitat que el porter pressioni per una segona cessió o una compra definitiva a l'estiu del 2024, el Chelsea FC ha començat a seguir de prop Aaron Ramsdale, arquer de l'Arsenal.

Aaron Ramsdale apunta a Londres

L'arribada de David Raya sembla haver complicat la vida al porter anglès. En aquest sentit, l'opció del Chelsea FC li podria permetre aconseguir la titularitat i aconseguir mantenir-se al seu país durant un temps. D'aquesta manera, si aquesta operació es materialitza, el Chelsea FC deixaria sense lloc Kepa Arrizabalaga al tornar de la cessió al Reial Madrid. Això limitaria les seves possibilitats de tornar a Anglaterra i aplanaria el camí per a la seva continuïtat al club blanc, ja sigui mitjançant un préstec o una compra definitiva.