Un jove amb cabell arrissat i bigoti davant de l'escut del Reial Madrid sobre un fons morat.
FUTBOL

El Reial Madrid ja té l'alternativa perfecta a Leny Yoro

Florentino Pérez ho té clar

El Reial Madrid continua temptejant el mercat a la recerca de nous defenses que puguin garantir el futur de la rereguarda. Florentino Pérez hauria observat diversos candidats durant tota la temporada perquè serveixin com a precedent.

Ara bé, no molts han aconseguit arribar fins al final per ser considerats seriosament per la directiva madridista. En aquests moments, sembla que el dilema del carril central el resoldrà Leny Yoro. Les últimes setmanes, l'opció del francès ha estat guanyant cada cop més protagonisme i, de fet, es rumoreja que ja ha donat l'ok al Reial Madrid.

Això sí, Florentino Pérez no vol sorpreses i continua sondejant un pla B per si Leny Yoro no arribés finalment aquest estiu. Un dels jugadors sobre el qual hauria mostrat interès recentment és el francès William Saliba.

Un jugador de futbol amb samarreta blava aplaudint en un estadi.

Florentino Pérez s'entesta a fitxar un central

El Reial Madrid té clar que el que necessita urgentment és un central per a la temporada que ve. Carlo Ancelotti pot comptar amb un jugador de garanties a cadascun dels sectors del terreny de joc. Tot i això, en el cas del centre de la defensa, hi ha certs dubtes que semblen estar obsessionant Florentino Pérez.

La falta de confiança del president en Éder Militao sembla que no ajuda que aquests dubtes puguin aclarir-se. A més, la sortida inesperada i fugaç de Nacho Fernández també hauria despertat l'interès de Carlo Ancelotti en un nou central.

De moment, Leny Yoro és el candidat que agrada a tothom a Chamartín. Tanmateix, també l'opció de William Saliba comença a ser sondejada com una possibilitat més que factible.

William Saliba sorprèn el Reial Madrid

És cert que si alguna cosa ha estat bé ara com ara de la selecció francesa, és el seu gran rendiment en defensa. William Saliba ha demostrat ser un mur per a un Didier Deschamps que hi ha dipositat tota la seva confiança.

A més, la seva temporada magnífica a l'Arsenal de Mikel Arteta també ha aconseguit posar-lo al radar europeu. Ara, el Reial Madrid es manté a l'aguait d'un William Saliba que podria solucionar un possible menyspreu de Leny Yoro.

➡️ Reial Madrid ➡️ Futbol

Més notícies: