Carlo Ancelotti, feliç en roda de premsa

El '9' que busca Carlo Ancelotti no vol baixar a segona i s'ofereix al Reial Madrid

Juni Calafat apareix en escena per acostar una nova perla al club blanc

Carlo Ancelotti segueix buscant '9' després que Kylian Mbappé deixés plantat el Reial Madrid un altre cop. En aquest sentit, els observadors del club blanc continuen treballant per portar un ariet de garanties que pogués tornar a convertir el Reial Madrid en una màquina ofensiva. I és que darrerament sembla que les actuacions de Jude Bellingham han pogut eclipsar les mancances en aquesta faceta del joc del club blanc.

D'aquesta manera, sembla que les oportunitats vinguin arran de la mala situació d'un dels clubs més importants dels Països Baixos: L'Ajax d'Amsterdam. El club més històric d'Holanda està travessant una situació inusual en trobar-se als llocs de descens de la lliga neerlandesa. Aquest inesperat escenari ha cridat l'atenció de Juni Calafat, l'expert en fitxatges del Reial Madrid, que explora possibles incorporacions en un Ajax que està sumit en una crisi.

En aquest sentit, la mà dreta de Florentino Pérez ha trobat quatre jugadors joves viables per ingressar al vestidor liderat per Carlo Ancelotti.

L'Ajax obre la barra lliure al Reial Madrid

La possibilitat de descens de l'Ajax és imminent malgrat que estem sols a l'inici de la lliga. En aquest sentit, Juni Calafat ha destacat quatre jugadors de l'Ajax com a possibles incorporacions al Reial Madrid de cara a la temporada 2024/2025.

Un és el davanter Brian Brobbey, que s'ha ofert directament per jugar al Reial Madrid. Tot i això, el '9', tot i ser el titular a l'atac, ha tingut un rendiment discret amb tres gols des de començament de la temporada. Florentino ho sap i escoltarà les recomanacions de Juni Calafat sobre el jove ariet, però el seu fitxatge sembla complicat.

Una altra de les opcions estaria de cara al migcamp. Aquesta seria la de Kenneth Taylor, un jove centrecampista neerlandès de 21 anys, es destaca per la seva versatilitat i capacitat per alternar entre diferents posicions al centre del camp. Ha contribuït amb un gol i una assistència des de començament de la temporada.

A la part defensiva, Josip Sutalo i Jorrel Hato han atret l'atenció de Calafat. És especialment cridaner el cas de Hato, ja que amb només 17 anys s'ha convertit en el central titular de l'Ajax i ha demostrat versatilitat en jugar com a lateral esquerre.

Juni Calafat, expert en joves talents

Juni Calafat és reconegut pel seu paper important al Reial Madrid i ha compartit aquestes recomanacions amb Florentino Pérez al llarg d'aquesta setmana. D'aquesta manera, els joves Brian Brobbey, Kenneth Taylor, Josip Sutalo i Jorrel Hato són els jugadors que podrien reforçar el conjunt blanc en cas que la situació de l'Ajax no millori i alguns dels seus talentosos futbolistes estiguin disponibles al mercat.

BRIAN BROBBEY, ASÍ JUEGA OTRO NUEVE DEL FUTURO. EL ANALISTA. #MundoMaldini

Encara més, segons apunten diversos mitjans, el jove davanter de l'Ajax s'ha ofert directament al Reial Madrid per escapar-se de l'infern que viu. El fitxatge serà una bona solució per als problemes ofensius dels d'Ancelotti, però el fitxatge genera dubtes. La seva joventut i el mal rendiment de l'equip holandès fan gairebé impossible aquesta operació, però l'oferiment hi és i Florentino Pérez hi podria recórrer en moments de màxima necessitat.