Joan Laporta amb un gran somriure i Raphinha al fons preocupat
FUTBOL

Raphinha se'n va i ja sonen 3 fitxatges: un ve segur, però no és el que Xavi vol

El brasiler és a la rampa de sortida i pot tenir un triple substitut a la banda esquerra, encara que hi hagi una opció no li agradi al míster

Raphinha és dels noms que està destinat a sortir del Barça a la propera finestra de fitxatges. El jugador no ha rendit com s'esperava després de la seva explosió al Leeds United i els 58 milions que es va deixar el Barça. Per aquest motiu, Joan Laporta vol donar-li ja una sortida per aconseguir una bona quantitat de diners.

Aquests diners podrien anar a la inversió d'un nou extrem que pogués reemplaçar el carioca. En aquest sentit, hi ha tres opcions per reemplaçar Raphinha que sonen força interessants per a l'actual Barça de Xavi Hernández. Aquests són relativament joves i alguns tenen un futur molt plàcid per endavant.

Tot i això, hi ha algú en específic que no acaba de convèncer prou per a Xavi Hernández. De fet, aquest acabarà arribant tard o d'hora a les seves ordres, i per això dependrà de Xavi si vendre'l o no. A partir d'aquí tot anirà de la mà entre el club i el tècnic per quedar-se amb el millor.

Raphinha té dues propostes interessants

Abans que el Barça pugui buscar els candidats a substituir Raphinha, s'haurà de desfer del brasiler. Segons ha informat el diari 'SPORT', el Barça hauria taxat en un inici el carioca en una quantitat de 100 milions d'euros. Aquesta xifra és molt elevada per a qualsevol club, especialment tenint en compte el rendiment.

Raphinha mostra el seu enuig
Raphinha té un preu de sortida de 100 milions d'euros | Twitter, @brfootball

Per la seva banda, Raphinha tampoc és que estigui gaire interessat a marxar del Barça, encara que se'n pot forçar la sortida. Això sí, l'oferta ha de ser la indicada, cosa que és molt possible tenint en compte les dues propostes que té sobre la taula el FC Barcelona. Aquestes dues propostes són: el Manchester United i una altra d'Aràbia Saudita.

D'una banda, el United podria desencadenar una operació d'intercanvi entre Raphinha i Jadon Sancho. Mentrestant, a l'Aràbia Saudita, l'interès de Raphinha és total, ja que el consideren un jugador que pot atraure mercat. De moment, ningú dels dos clubs ha ofert una proposta seriosa, per la qual cosa caldrà esperar.

Els tres substituts de Raphinha per al Barça

En cas que, finalment, Raphinha sortís del Barça, hi hauria tres clars candidats a substituir el brasiler. Tots tres, casualment, són propietat d'equips catalans i tots tres han aconseguit destacar durant algun punt a la temporada. Els tres noms indicats són: Viktor Tsygankov, Savinho i Ansu Fati.

En primer lloc, l'ucraïnès és una de les referències del Girona FC líder de LaLiga EA Sports. En total, Viktor Tsygankov porta 3 gols i 3 assistències en 16 partits, cosa que són bones dades per a ell. Amb contracte fins al 2027 i un valor de 22 milions d'euros, sembla una opció força bona de qualitat-preu.

El segon dels candidats és el de Savinho, amb qui el Barça ja ha iniciat contactes amb el seu entorn, segons informa el diari 'SPORT'. La veritat és que l'opció del brasiler del Girona FC és complicada, ja que és propietat del Troyes del City Group. Tenint en compte la seva temporada, a més, Pep Guardiola sembla estar interessat a comptar amb ell el 2024.

Finalment, i no per això menys important, hi ha Ansu Fati, que es va lesionar al bessó i estarà tres mesos de baixa. Davant d'aquest contratemps, les seves opcions de retornar a la Premier League en propietat s'estan complicant. Liverpool o Tottenham ja no hi estan interessats i al Barça, potser, no tinguin més remei que menjar-se'l amb patates, encara que caldrà veure si serà així.