Alejandro Balde en primer pla al costat del logo de LaLiga Hypermotion
FUTBOL

El Barça troba el fitxatge del seu nou Alejandro Balde… a Segona Divisió!

Xavi Hernández troba un bon reforç per a la plantilla i el millor substitut per al lateral espanyol

La situació econòmica que viu el FC Barcelona no és millor des de la fundació de l'entitat. La pèssima gestió que va fer Josep Maria Bartomeu ha condicionat el futur del club. Joan Laporta, que va rebre l'herència del mandat anterior, s'ha vist condicionat per la crisi financera que viu el club.

L'actual junta directiva s'ha vist en l'obligació de vendre diversos actius del club per reforçar la plantilla als mercats de fitxatges anteriors. Atès que les possibilitats de generar nous ingressos per part del Barça s'estan esgotant, Joan Laporta es pot veure obligat a vendre algun dels seus millors jugadors.

Alejandro Balde podria ser el sacrificat per la junta directiva

Alejandro Balde les últimes setmanes ha partit protagonisme en l'esquema de Xavi Hernández. Davant els pèssims resultats que està aconseguint l'equip culer, el cos tècnic s'ha vist obligat a optar per incloure un central més a l'onze, canviant Cancelo de banda i deixant el jove lateral a la banqueta. Amb això i el bon cartell que té l'espanyol al mercat, Joan Laporta pot optar per desprendre's del jugador del planter.

Alejandro Balde està molt ben valorat positivament per la junta directiva. Joan Laporta taxa el jove lateral en un valor proper als 70 milions d'euros. En els darrers dies, s'ha informat que hi ha equips de la Premier League que estan disposats a proposar una oferta suculenta pel jugador. Si es produeix una oferta propera a les quantitats que demana la junta directiva, el jugador del planter podria sortir per així aconseguir saldar els comptes del club.

Álex Valle, el del planter que vigilen Deco i Xavi Hernández

Davant d'això, ja han sorgit diversos noms entre la junta culer per suplir la possible sortida d'Alejandro Balde. I el millor col·locat és Álex Valle, jugador del planter culer que ara està cedit al Llevant. El bon rendiment que està oferint el jugador a segona divisió ha cridat l'atenció tant a Deco com a Xavi Hernández i és molt probable que formi part del primer equip la temporada que ve.

Álex Valle en l'actual temporada ha diputat fins ara 15 partits en què suma 1314 minuts sobre el terreny de joc. Javier Calleja està demostrant que confia en el jugador i que el veu preparat per competir professionalment. Cal afegir que Marcos Alonso és molt probable que surti del club l'estiu que ve, i per això l'arribada del lateral català podria produir-se per complementar la plantilla.

Tot i que Alejandro Balde té la intenció de mantenir-se al FC Barcelona, el club sí que es pot estar plantejant la seva sortida. Davant d'això, sembla que tant Deco com Xavi segueixen la pista a Álex Valle, el qual ja va formar part de la dinàmica culer a la pretemporada.