Xavi Hernández mira desafiant Raphinha, capcot
FUTBOL

Raphinha no aprofita l'oportunitat de Xavi i el Barça estudia 2 fitxatges millors

El davanter brasiler no està oferint un bon nivell i això fa que la seva continuïtat sigui un dubte

Raphinha no està sent el mateix que el de la temporada passada. El brasiler va començar la pretemporada amb l'objectiu de superar els seus registres numèrics de la campanya passada, amb l'objectiu de callar els seus crítics a força de gols i assistències. Tot i això, el davanter, que va començar molt malament, amb una expulsió en el primer partit de LaLiga, no ha sabut refer-se i s'ha vist superat per moments pels seus companys.

Xavi Hernández va tornar a donar a Raphinha una altra oportunitat perquè es reivindiqués davant de l'Atlètic de Madrid, optant per ell a l'onze titular. Però el brasiler no va encaixar un gran partit, encara que se'l va veure enfocat a tractar de ser productiu i útil per al seu equip. Malgrat els seus intents, l''11' no va estar encertat en la presa de decisions, on va acabar perjudicant els seus companys. El cos tècnic va optar per canviar-lo al minut 77, donant entrada a Lamine Yamal.

Raphinha no respon a la confiança de Xavi Hernández

Davant el mal rendiment que està oferint Raphinha, sembla que Xavi Hernández té la intenció de reforçar la davantera. El brasiler no està oferint el nivell esperat i Xavi en pot prescindir, si continua sense ser diferencial. L''11' va ser determinant en diversos moments de la temporada passada, però si el jugador no torna a demostrar ser el que va ser, el FC Barcelona podria obrir-li les portes perquè surti del club.

Raphinha té bon cartell a la Premier League i des de fa setmanes corren els rumors que el Newcastle podria fer una oferta per aconseguir els seus drets. No es pot descartar que, davant una bona proposta econòmica per part de l'equip del nord d'Anglaterra, el FC Barcelona pugui acceptar la sortida del brasiler i recuperar així la inversió que van fer per ell. Així, amb els diners rebuts, Joan Laporta tindria via oberta per aconseguir un fitxatge dels dos desitjats per Xavi Hernández.

Mitoma o Savinho, les opcions que estudia el FC Barcelona davant d'una possible sortida de Raphinha

Sembla que el tècnic culer ha demanat la incorporació de Mitoma o Savinho. Tots dos jugadors tenen un perfil similar, extrems regatejadors, hàbils amb la pilota, amb velocitat i instint de gol. Amb la possible venda de Raphinha, el FC Barcelona podria intentar fer una incorporació per a la plantilla.

Tanmateix, potser el que més desitja Xavi, que és Mitoma, està fora de l'abast per a les arques del club. El Brighton té en bona estima el jugador nipó i el valoren en unes quantitats properes als 70 milions d'euros. D'una altra banda, Savinho, que pertany al City Group i està encaixant la seva temporada d'explosió, podria arribar a Barcelona per unes quantitats menors a les del japonès.

Si el rendiment de Raphinha fins a final de temporada no canvia, la seva continuïtat pot estar en perill. Si fos així, sembla que el FC Barcelona ja té clar quins podrien ser els seus recanvis