Florentino Pérez i Carlo Ancelotti preocupats davant un escut del PSG
FUTBOL

El PSG ja n'ha tingut prou, cancel·la el segon fitxatge de Florentino Pérez

Nasser Al-Khelaïfi activa el pla d'emergència contra la fugida de jugadors per la sortida de Kylian Mbappé

El Reial Madrid no només tindria pensat fer mal al PSG amb el fitxatge de Kylian Mbappé. Florentino Pérez estaria sospesant dur a terme noves incorporacions que incumbeixen el club parisenc.

Ara com ara, sembla clar que un dels jugadors que abandonarà el PSG amb Kylian Mbappé és el seu germà petit. El jove Ethan Mbappé milita com a migcampista al filial del PSG, tot i que ja hauria disputat minuts al primer equip.

El mateix Luis Enrique va ser qui va decidir donar-li l'oportunitat de jugar amb el seu germà a la Ligue 1. No obstant això, aquest no és l'únic jugador que Florentino Pérez planeja arrabassar a Nasser Al-Khelaïfi.

Per això, el president del PSG hauria activat el pla d'emergència per dur a terme les renovacions pertinents com més aviat millor. Ara, la idea seria començar per lligar un dels jugadors amb qui Kylian Mbappé té més amistat.

El PSG planeja blindar Achraf Hakimi

Achraf Hakimi és un dels millors drets laterals d'Europa en aquests moments de la temporada. El marroquí ha demostrat tenir un gran desbordament ofensiu i una solidesa defensiva envejable per a molts laterals. Tanmateix, de moment el seu rol al PSG no ha acabat de consolidar-lo com a algú determinant en el seu lloc.

En canvi, el rol de Dani Carvajal al Reial Madrid s'ha vist com ha anat més enllà d'un bon rendiment. Una evolució que estaria buscant Achraf Hakimi i que podria trobar-la al Reial Madrid.

Achraf Hakimi posant amb una samarreta del PSG

A més, Florentino Pérez estaria a l'aguait d'aconseguir repescar el jugador que abans apuntava a ser el relleu de Dani Carvajal. Per aquests motius, el PSG s'hauria llançat a formular un contracte de renovació fins a 2028 que blindi Achraf Hakimi.

D'aquesta manera, el conjunt parisenc podria evitar que un dels seus millors jugadors marxi com Kylian Mbappé. Un futbolista que podria ser determinant per frustrar els plans de Luis Enrique i Nasser Al-Khelaïfi.

Kylian Mbappé arrossega Achraf Hakimi

L'amistat entre tots dos jugadors és un fet i això podria fer variar el futur d'Achraf Hakimi. El marroquí sempre ha tingut molta connexió amb Kylian Mbappé dins i fora del terreny de joc.

Luis Enrique amb un gran somriure al costat de Kylian Mbappé amb cara de resignació

Situació que Florentino Pérez i Carlo Ancelotti comencen a valorar de cara al pròxim mercat d'estiu. Ara bé, la directiva del PSG no es mostra favorable a deixar marxar un Achraf Hakimi essencial en l'esquema de Luis Enrique. Caldrà veure si la reconstrucció del PSG compta amb Achraf Hakimi o si, per contra, en prescindeix finalment.

➡️ Reial Madrid ➡️ Futbol

Més notícies: