Xavi Hernández en primer pla amb un grup de jugadors del FC Barcelona al fons

FUTBOL

El protegit de Xavi Hernández marxa, venda segura i de 30 a 60 M€ per fitxatges

Tot i que el jugador és imprescindible per al tècnic culer, la directiva comença a valor la seva venda a canvi d'una bona quantitat de diners

La marxa de Xavi Hernández del Barça és una realitat. Xavi posarà fi a la seva etapa al capdavant de la banqueta del club després de més de dos anys i mig. Tot i que en l'actual temporada la plantilla no ha aconseguit el rendiment esperat, el balanç del míster hauria de ser considerat positiu.

Gràcies a l'arribada de Xavi Hernández, diversos jugadors de la plantilla actual van decidir unir-se al Barça com a agents lliures. Això, sens dubte, ha de ser valorat i agraït al tècnic pel compromís amb el club. De fet, la seva sola presència va ser capaç de convèncer jugadors com Jules Koundé, Robert Lewandowski i İlkay Gündoğan, entre d'altres.

Jules Koundé, una peça clau a l'esquema de Xavi Hernández

Amb la sortida de Xavi Hernández, és probable que diversos jugadors de l'actual plantilla del Barça abandonin el club el proper estiu. Xavi és fidel a les seves idees i això ha de ser reconegut. Tot i que Jules Koundé no ha rendit a un gran nivell en diversos moments de la temporada, el '23' ha estat un dels habituals a l'onze titular.

Xavi Hernández mirant a Jules Koundé
Xavi confia plenament en Jules Koundé | Canva Pro

Jules Koundé acumula un total de 1.380 minuts de joc repartits en 34 partits. Ha rotat entre el lateral i el centre de la defensa, però ha estat un element clau per a Xavi a la defensa. És més, Jules Koundé és dels que més minuts ha tingut en tota la temporada i com a mostra podem veure que el 2024 ho ha jugat tot.

La marxa de Xavi Hernández provoca la sortida de Jules Koundé

Tot i això, la sortida de Xavi Hernández podria portar la directiva de Joan Laporta a considerar la venda de Jules Koundé. Tant Deco com el president culer no semblen estar gaire convençuts de mantenir el francès a la plantilla. Tot i que el defensor encara té un gran valor internacional, la seva marxa el club podria equilibrar les seves finances.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!

La directiva culer espera rebre ofertes properes als 50 milions d'euros pel jugador. En els darrers dies, s'ha informat que tant el Newcastle com el Chelsea semblen estar interessats a Jules Koundé. Tots dos equips tenen un gran poder econòmic i podrien complir amb les expectatives de Joan Laporta, que necessita fer vendes a l'estiu per poder fer front als necessaris fitxatges.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: