Muntatge de Pep Guardiola amb l'escut del Girona
FUTBOL

Pep Guardiola s'emporta 2 fitxatges del Girona: Míchel en pateix les conseqüències

El tècnic culer sembla estar a prop de comptar amb dos jugadors que han signat una gran temporada a Montilivi

El Girona FC ha protagonitzat una temporada de somni sota la direcció de Michel. El club gironí ha aconseguit una històrica classificació per a la pròxima edició de la Champions League, acabant per davant de l'Atlètic de Madrid. Tot i això, aquest èxit ha atret l'atenció de diversos dels grans clubs europeus cap als seus jugadors més destacats, cosa que podria portar a una significativa pèrdua de talent en el pròxim mercat de fitxatges.

El Manchester City interessat a Savinho

Entre els clubs interessats a desmantellar l'equip gironí, hi destaca el Manchester City de Pep Guardiola. Des d'Anglaterra s'informa que el club anglès està molt interessat a aconseguir els serveis de dos dels jugadors més importants del Girona: Savinho i Yan Couto. Aquests jugadors han estat fonamentals a l'esquema de Michel i el seu rendiment ha cridat l'atenció dels gegants europeus.

Savinho ha estat una de les revelacions de LaLiga aquesta temporada. Amb 11 gols i 10 assistències, ha demostrat ser un dels atacants més efectius i perillosos del campionat. La seva habilitat per marcar i crear oportunitats ha estat clau per a l'èxit del Girona.

Aquests impressionants números i la seva destacada presència al camp han despertat l'interès del Manchester City. Tot i que actualment pertany al Troyes, un altre club sota el mateix grup propietari que el Manchester City, les negociacions per al seu traspàs no semblen presentar grans obstacles. Fabrizio Romano va esmentar fa mesos el desig del club anglès de fer-se amb Savinho, cosa que fa indicar, que només és qüestió de temps que se n'anunciï la incorporació.

Yan Couto podria tenir la seva oportunitat el pròxim curs al Manchester City

D'altra banda, Yan Couto ha brillat a la banda dreta del Girona. El seu rendiment no ha passat desapercebut, ha anotat 2 gols i ha proporcionat 10 assistències. Aquest exercici li ha permès augmentar el valor de mercat a 15 milions d'euros.

Yan Couto ja pertany al Manchester City i, després de la seva excel·lent temporada a Montilivi, és probable que Pep Guardiola consideri donar-li una oportunitat al primer equip. La seva versatilitat i habilitat per exercir-se tant en defensa com en atac el converteixen en un actiu valuós per a qualsevol equip.

Tots dos jugadors han estat convocats per la selecció absoluta del Brasil i s'espera que participin en la pròxima Copa Amèrica. La partida potencial d'aquests jugadors representaria un cop significatiu per al Girona, que haurà de buscar solucions per reemplaçar el seu talent i mantenir el nivell competitiu assolit aquesta temporada.

La situació econòmica i l'estructura de propietat compartida entre els clubs implicats faciliten aquestes transaccions, cosa que deixa el Girona en una posició complicada. Tot i això, el club català també podria aprofitar les oportunitats per reinvertir en nous talents i continuar creixent en l'àmbit competitiu.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: