Fotografia de Pedri primer pla
FUTBOL

Pedri s'enfada amb Xavi, però l'ordre ve de Joan Laporta i no es pot evitar

El migcampista canari està sotmès a un pla específic per intentar evitar lesions i, per tant, intentar que estigui sempre disponible

El FC Barcelona ha vist que, des que han tornat tant Pedri com Frenkie de Jong als terrenys de joc, els resultats han millorat. Les absències dels dos jugadors s'han notat a la fluïdesa del joc que proposava la plantilla de Xavi Hernández. Durant aquest període, l'equip no ha estat capaç d'aconseguir el màxim nombre de victòries i, per això, ara es veuen a set punts del primer classificat, el Girona.

Pedri, que sembla que està tornant a tenir regularitat, ha mostrat la importància que té a la plantilla. El canari, quan està físicament en un bon estat de forma, és un jugador diferencial. Xavi Hernández, que té en bona estima el '8' culer, ha ratificat diverses vegades que és un pilar fonamental a l'esquema.

El FC Barcelona vol cuidar Pedri

Tanmateix, per intentar evitar possibles lesions, el cos tècnic es veu obligat a canviar Pedri quan la quantitat de minuts disputats superen els 80. El migcampista culer ha demostrat ser força propens a patir lesions musculars i, davant la rellevància que té en el sistema de l'equip, Xavi no vol arriscar-se a tornar-lo a tenir diverses setmanes allunyat dels terrenys de joc. Com que Gavi es perdrà tot el que resta de temporada, el míster no vol córrer riscos i perdre un altre jugador important.

Les dades que han cridat l'atenció als serveis mèdics del FC Barcelona

Pedri, que va ser substituït davant del Girona, malgrat ser un dels millors del partit per part del FC Barcelona, va mostrar el seu enuig en ser substituït. Ar bé, com comentem, això forma part d'un tractament per millorar la condició física del canari. El '8' en les últimes dues temporades només ha pogut disputar 57 partits. Un nombre molt baix si ho comparem amb la quantitat de partits que va jugar la primera temporada com a culer, que va pujar fins als 52.

Pedri ja s'ha perdut 11 partits des que va començar la competició, una suma força rellevant, ja que ja portem disputats pràcticament un terç de la temporada. Xavi Hernández, que el considera imprescindible, sap que el jugador ha d'estar disponible per als moments més crucials de la temporada. I és per això que el FC Barcelona està preparant un pla específic per no sobrecarregar d'esforços físics el jugador.

Tot i que a Pedri li agradaria estar sempre sobre la gespa, la seva tendència a patir lesions fan que tant el Xavi com el cos mèdic li hagin dissenyat un pla específic.