Fotomuntatge amb un fons difuminat d'un camp de futbol i al capdavant Pedri somrient amb la samarreta del FC Barcelona i una rodona vermella amb la influencia Lorena Ramiro difuminada
FUTBOL

Pedri, el jugador del Barça que amagaria una relació amb una exfutbolista

El jove centrecampista del FC Barcelona podria estar mantenint una relació amorosa amb una coneguda influencer i exfutbolista madrilenya

Notícia bomba al FC Barcelona. El món del futbol no es deslliura de ser carn de la premsa del cor, i encara menys quan surt a la llum una possible nova relació amorosa. S'ha pogut comprovar amb Gerard Piqué, o més recentment amb Sergio Ramos.

Aquesta vegada, li ha tocat a Pedri, el jove migcampista del club blaugrana. Segons algunes fonts, el canari hauria començat una relació secreta amb una coneguda influencer i exfutbolista madrilenya aquest mateix estiu.

La relació que mantindria Pedri amb una exfutbolista

Pedri González, el jove migcampista de tan sols 21 anys del FC Barcelona, mantindria una relació secreta amb una coneguda influencer i exfutbolista. Si bé és veritat que ja havia estat relacionat amb altres noies, com Tania de 'La Isla de las Tentaciones', la seva nova suposada parella està fent parlar molt últimament.

I és que Pedri s'hauria ajuntat amb Lorena Ramiro, una influencer que es dedica a pujar a Instagram fotografies i posats suggerents i que resideix a Madrid.

Així ho revelava aquest estiu el mitjà digital Ok Diario, que recollia les paraules d'un testimoni. Aquest assegurava que tots dos "no surten per a gairebé res. Estan cada dia a l'habitació".

També a 'Socialité' es va parlar sobre els tres dies que la parella hauria passat en un hotel de Barcelona. "Ella ja havia d'estar a l'habitació esperant, perquè ell va arribar sol i l'habitació estava a nom d'ella", van revelar l'estiu passat al programa de Telecinco.

La influencer va ser vista a la capital espanyola uns dies després d'estar a Barcelona. Tot i això, no es va voler pronunciar en relació amb la seva suposada trobada amb Pedri i va mantenir l'hermetisme sobre la qüestió.

Així és Lorena Ramiro, la influencer a qui relacionen amb Pedri

Lorena Ramiro seria el nom de la influencer amb qui estaria relacionat Pedri. La noia, a més de dedicar-se a Instagram, on acumula més de 43.000 seguidors, també es defineix com a exfutbolista i opositora militar. Allà, Lorena, resident a Madrid, puja fotos i posats força suggeridors, especialment en biquini.

Es tracta, a més, d'una noia coneguda al món del futbol. I és que va sortir amb dos futbolistes més, Brayan Mejía i Tommy Rossi, tots dos també ex de la filla de Jesulín de Ubrique Julia Janeiro.