Vitor Roque aixecant els polzes amb la samarreta del FC Barcelona
FUTBOL

El que no s'ha vist del primer dia de Vitor Roque com a jugador del FC Barcelona

El davanter brasiler va arribar a Barcelona a primera hora del matí i va gaudir d'un dia molt complet que va acabar amb la primera foto oficial davant els mitjans de comunicació

Després de diversos mesos d'incertesa, Vitor Roque (18 anys, Timóteo, Brasil) ja és una realitat amb caràcter general. El futbolista brasiler ja és a Barcelona, on ha aterrat a primera hora del matí per arrencar el seu camí com a futbolista del Barça amb caràcter general. Roque genera il·lusió i molta expectació, però també genera atracció per la necessitat d'augmentar la punteria de cara a porteria que té l'equip blaugrana de Xavi.

Roque ha arribat a primera hora del matí i el seu dia ha estat molt complet. Una jornada que començava a l'aeroport del Prat i que acabava, fins al que es pot saber, a les oficines del Barça a l'Spotify Camp Nou. Un primer dia que ha deixat molts detalls, alguns de molt curiosos encara per descobrir

Vitor Roque es va amagar i va costar trobar-lo

El brasiler va emprendre el seu viatge cap a Barcelona gairebé 24 hores abans de l'arribada. Una arribada que es va fixar cap a les 8.30 hores del matí d'aquest dimecres, però que es va endarrerir una mica per motius aliens al futbolista en qüestió. Finalment va aterrar a la ciutat comtal, però amb la particularitat que els serveis de seguretat del FC Barcelona van amagar el futbolista perquè no fos captat per les càmeres.

Es va fer de pregar, però finalment va arribar aquesta primera foto oficial de Vitor Roque posant amb els colors del FC Barcelona. Uns colors que lluirà a partir d'aquest mes de gener del 2024 i fins, com a mínim, juny del 2028. El primer que va fer el brasiler va ser pujar a Montjuïc, on va aprofitar per visitar el Lluís Companys i deixar per al record algunes fotografies des del alt de la muntanya màgica.

Roque també va visitar la Ciutat Esportiva Joan Gamper

Després d'aquesta primera presa de contacte amb la ciutat comtal, Roque, acompanyat per diversos membres del club culer, es va dirigir a la Ciutat Esportiva. Allà va conèixer alguns dels seus companys, com Marc Guiu, i va passar les respectives proves mèdiques, que van confirmar que 'Tigrinho' ha arribat en plena forma a la ciutat de Barcelona.

De fet, des del club blaugrana consideren que podria estar llest per debutar a LaLiga EA Sports aquest proper 4 de gener, quan el Barça visitarà Las Palmas. Si no fos així, el brasiler tindria una altra oportunitat a Barbastre, on el Barça arrencarà el seu periple a la Copa del Rei.

On menja i descansa el nou davanter del FC Barcelona?

Després de diverses hores de convulsió i tràfec, Roque va menjar alguna cosa a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Un cop recuperades les forces, el brasiler va fer una parada a l'hotel Princesa Sofía i, tot seguit, va tenir el darrer compromís oficial del dia.

Va ser el moment de posar al costat de l'escut del FC Barcelona a les oficines del club ubicades a l'Spotify Camp Nou. Allà, el brasiler es va atrevir fins i tot a besar un escut del Barça que l'acompanyarà per les properes cinc temporades. Va ser la seva primera aparició davant dels mitjans de comunicació.

Tard, però va acabar arribant aquesta primera imatge als mitjans, que van recórrer tota la ciutat de Barcelona durant aquest dimecres perseguint el que està cridat a ser el davanter del futur.