Pablo Torre mirant amb el rostre descompost i la samarreta del Girona
FUTBOL

Pablo Torre ja juga, però el seu futur és lluny del Barça: Xavi l'envia a Segona

L'actual cedit pel Girona FC no compta als plans de Xavi Hernández, qui vol veure'l a la divisió de plata

Pablo Torre es troba en una situació complicada al Girona FC, ja que la seva participació és poca. En total, el càntabre ha jugat 10 partits, sent la majoria des de la banqueta. La primera vegada que el jugador propietat del Barça va tenir molta participació va ser en el partit contra el València, on va substituir Yangel Herrera per lesió.

En aquesta trobada, va actuar al centre del camp i va crear el joc dels homes blanc-i-vermells. Això sí, en el 81, va ser substituït per Yan Couto, ja que Míchel volia buscar més profunditat per les bandes, a la recerca de la remuntada. Al final, el Girona FC va aconseguir remuntar el partit, en part, gràcies a aquest canvi.

Malgrat que és cert que la seva aportació no va ser excel·lent, la veritat és que l'actuació de Pablo Torre ha estat bona. Tan positiu ha estat el seu rendiment que Míchel, el míster del Girona FC, vol tornar a posar-lo de titular en els pròxims partits. Això sí, no serà contra el Barça, ja que el jugador té 'la clàusula de la por' que li impedeix jugar contra el seu club actual.

Tot i que va poder disputar minuts al camp i va fer una gran actuació, la història gairebé no ha canviat. El Barça vol buscar una nova cessió al jove de 20 anys, ja que al Girona FC amb prou feines està jugant minuts. D'aquesta manera, Xavi Hernández podria veure'l amb una mica més de continuïtat al camp i destacaria més en aquest aspecte.

Diversos equips de Segona, darrere de Pablo Torre

Aquests equips que volen aconseguir el mig càntabre provenen de la Segona Divisió, on Pablo Torre més va destacar. L'actual jugador del Barça va iniciar el seu periple al futbol professional de la mà del Racing de Santander, destacant en el seu joc. Això va convèncer el FC Barcelona fer l'oferta i fitxés pels catalans.

Pablo Torre amb la samarreta del FC Barcelona
Pablo Torre va convèncer el Barça per fitxar aquesta mateixa temporada, encara que no per quedar-s'hi | Europa Press

Ara, després de diversos anys intentant buscar-se un lloc a Primera Divisió, sembla que el destí del càntabre és a Segona. Parlant precisament del seu antic club, el Racing de Santander, és un dels equips interessats a aconseguir la cessió de Pablo Torre. Això sí, no ho tindrà gens fàcil, ja que haurà de convèncer el Barça i el jugador que la millor opció és tornar a casa.

Un altre dels interessats a aconseguir els serveis de Pablo Torre és el Reial Saragossa. El conjunt aragonès va a poc a poc en caiguda lliure i necessita reforçar-se com més aviat millor amb jugadors de qualitat. Un podria ser el càntabre, ja que l'equip aragonès sempre ha mostrat un gran interès a aconseguir els serveis del jugador.

Per últim, i no per això menys important, Pablo Torre també és a l'òrbita del Reial Valladolid. L'equip val·lisoletà està lluitant pels llocs d'ascens directe cap a LaLiga EA Sports i, per fer un pas endavant, necessiten reforçar-se. És on entraria Pablo Torre, amb l'objectiu de reforçar el centre del camp.

Tot depèn de Pablo Torre

Encara que el Barça el vulgui enviar a un equip de Segona Divisió, la cosa és que hi ha una sola persona que decideix: Pablo Torre. El càntabre és l'únic que té la clau del seu futur, tot i que el Barça pot trencar la cessió provinent del Girona FC.

Pablo Torre amb cara de preocupació assegut a la banqueta
Pablo Torre té la decisió a les seves mans: quedar-se al Girona o anar-se'n a Segona | Europa Press

Aquesta oportunitat que es va presentar al partit davant el València CF pot arribar a ser un punt d'inflexió. I és que Míchel podria comptar més sovint amb la promesa blaugrana per als seus partits. De fet (exceptuant aquest cap de setmana contra el Barça), la lesió de Yangel Herrera pot obrir-li una porta a la titularitat.

De totes maneres, l'únic que se sap del cert és que el Barça no està content amb la cessió de Pablo Torre al Girona FC. Els blaugranes esperen trobar-li una sortida a l'hivern, encara que una lesió sobtada pot fer que això canviï. Caldrà estar atents als pròxims esdeveniments.