Fotomuntatge d'Aitana Bonmatí amb un camp de futbol
FUTBOL

El mal moment d'Aitana Bonmatí després de guanyar la Pilota d'Or: es queda sola

Aitana Bonmatí va abandonar abans del previst el partit contra Itàlia del passat divendres, 1 de desembre

Aitana Bonmatí no estaria passant per un bon moment. Després del que va passar divendres passat 1 de desembre, han sortit a la llum possibles problemes entre les jugadores de la Selecció Espanyola Femenina.

Com tots sabeu, Espanya perdia 2-3 davant d'Itàlia. Aitana Bonmatí abandonava el camp abans del previst a l'inici de la segona part. Segons va explicar ella mateixa, la recent Pilota d'Or no es trobava bé i va demanar al cos tècnic ser substituïda. Això és el que va dir a través de les xarxes socials:

"Després de totes les informacions i notícies sorgides sobre la situació d'ahir i veient la publicació d'algunes notícies que no se cenyeixen als fets esdevinguts volia aclarir el que va passar".

"Durant el descans, no em vaig sentir bé i vaig demanar al cos tècnic ser substituïda perquè vaig entendre que el millor per a l'equip era que entrés una altra companya. A partir d'aquí, la situació no té més i l'important és que l'equip va aconseguir la classificació per a la Final Four".

Aitana Bonmatí, sola

Divendres passat, no va ser un bon dia per a Aitana Bonmatí. Tot fa pensar que entre la futbolista i Montse Tomé, seleccionadora del combinat espanyol femení, hi va haver una tensa conversa. Així i tot, cap de les dues ha confirmat ni desmentit res.

Han estat diversos mitjans els que apunten que Aitana Bonmatí podria estar passant-ho malament.

És cert que la catalana està vivint un dels millors moments professionals. Tot i això, la seva possible mala relació amb algunes de les seves companyes de La Roja, li podrien passar factura. I és que Aitana Bonmatí podria no tenir gaires suports.

Un fet que crida l'atenció, ja que al grup hi abunden companyes del F.C. Barcelona. I és que ja fa temps que planeja la sospita que Alexia Putellas i Aitana Bonmatí no tindrien gaire bona relació.

Cal recordar que Alexia Putellas no va felicitar, almenys públicament, la seva companya quan va guanyar la Pilota d'Or. Uns rumors que, a mesura que passa el temps, van agafant més força.

Aitana Bonmatí vol formar part de La Roja?

Aitana Bonmatí no està al 100%. Així ho vam poder veure en darrer partit disputat a Pontevedra. És possible que Aitana Bonmatí no vulgui formar part de la Selecció Espanyola Femenina?

Hi ha qui pensa que les possibles inclinacions polítiques cap a l'independentisme català podrien ser la resposta a la pregunta anterior. Tot i això, són simples elucubracions. Els fets són ben diferents, ja que Aitana Bonmatí va viatjar ahir amb la selecció.

La Selecció Espanyola Femenina de futbol s'enfrontarà contra Suècia aquest dimarts a la tarda. El partit es disputarà aquest 5 de desembre a les 19.00 hores a l'Estadi de la Rosaleda, a Màlaga. Un partit que es podrà veure a través de Teledeporte.