Joan Laporta mirant de banda amb rostre seriós sobre un fons blau

FUTBOL

Va ser ofert al Barça el 2021 i Joan Laporta rebutja de nou el fitxatge, no li agrada

Un tècnic ha estat ofert de nou a la directiva del president culer, però ha estat rebutjat novament

Tant Joan Laporta com Deco semblen seguir amb l'objectiu de buscar un nou tècnic per a la temporada que ve. Amb la marxa de Xavi Hernández del club culer com a realitat, la junta directiva s'ha vist obligada a buscar un substitut. Tot i que s'ha parlat de diversos candidats les últimes setmanes, de moment no se n'ha triat cap, i s'espera que s'anunciï al nou entrenador quan la temporada estigui a punt d'acabar.

Sabem que a Joan Laporta li agrada molt Hansi Flick. El president culer va intentar contractar l'alemany durant la seva candidatura a la presidència del Barça el 2021, però Flick va preferir signar amb la federació alemanya i dirigir la banqueta d'Alemanya al Mundial de Qatar. Ara que està lliure, podria ser el candidat principal per dirigir el Barça la temporada que ve.

Diversos entrenadors s'han ofert recentment a Joan Laporta

La preferència de Joan Laporta sembla que és clara. Encara que han sorgit uns altres candidats, el president culer considera que Hansi Flick està preparat per assumir la banqueta del Barça. Flick estaria disposat a acceptar les condicions, incloent-hi l'aposta per la Masia i la limitació de fitxatges costosos per al club.

Dirigir el Barça és considerat un privilegi per a molts entrenadors, malgrat la situació institucional actual del club. Diversos tècnics s'han ofert a la junta directiva, i Joan Laporta sembla que ha considerat diferents propostes.

Joan Laporta rebutja Massimiliano Allegri

Tot i això, cap d'elles satisfaria el president culer. Segons els últims informes de Mundo Deportivo, Massimiliano Allegri s'hauria ofert a Joan Laporta. El tècnic italià no té assegurada la seva continuïtat a la Juventus de Torí per a la temporada que ve i podria estar buscant un nou desafiament professional.

Massimiliano Allegri somrient amb l'escut del FC Barcelona al seu costat
Allegri, descartat | Europa Press

Malgrat l'oferta de Massimiliano Allegri, Joan Laporta no sembla considerar-lo com un candidat sòlid per dirigir el Barça la temporada que ve. L'italià no compleix les exigències de la junta directiva i no forma part dels candidats en consideració.

El 2021 el tècnic va ser ofert a la directiva de Joan Laporta per dirigir la banqueta culer quan l'actual president es va presentar a la candidatura. Aleshores, Xavi Hernández va ser el que finalment va aconseguir el càrrec i finalitzarà la seva etapa una vegada conclogui l'actual temporada.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: