Pablo Torre en primer pla
FUTBOL

Només Pablo Torre ho pot fer, LaLiga està a les seves mans i tot depèn d'un fitxatge

El jugador cedit del Barça pot tenir un paper clau per poder aconseguir un fitxatge de Joan Laporta

El FC Barcelona té clar que ha de reforçar la línia medul·lar al mercat hivernal. La lesió de Gavi ha capgirat els plans inicials del cos tècnic i Xavi Hernández ha demanat a la junta directiva reforços. Davant la greu baixa de l'andalús, el club ha pogut inscriure Vitor Roque, no obstant això, Joan Laporta treballa per poder fer més reforços.

Des de fa unes quantes setmanes, es rumoreja que el FC Barcelona vol aconseguir la contractació d'Aleix García. El jugador del Girona és una de les revelacions de la primera volta de LaLiga i, atès el seu bon rendiment, Joan Laporta i Xavi Hernández pretenen incorporar el jugador. Tot i això, el club gironí no pretén desfer-se del seu capità i menys quan es troben en disposició de lluitar pel títol nacional.

Joan Laporta vol Aleix García

Davant d'això, el FC Barcelona planteja oferir una bona proposta de traspàs, que el Girona no pugui rebutjar-la. Es rumoreja que Aleix García té una clàusula de rescissió de 20 milions d'euros, però que el club culer no es pot permetre pagar. Tanmateix, també es diu que la seva clàusula pot ser menor i estar propera als 12 milions.

Com que a la plantilla del Girona hi ha dos jugadors del FC Barcelona, Joan Laporta pretén que Pablo Torre pugui ser utilitzat com a moneda de canvi. El jugador càntabre, a l'inici de la temporada, gairebé no estava tenint minuts, però, a mesura que han avançat les setmanes, el jove jugador ha guanyat protagonisme amb Míchel Sánchez.

Pablo Torre per Aleix García

Atès que en les últimes setmanes Pablo Torre ha sumat molts minuts, Joan Laporta pot oferir el jove jugador al traspàs per tal d'aconseguir la contractació d'Aleix García. La situació econòmica del FC Barcelona és molt crítica i el club amb prou feines es pot gastar els 20 milions de clàusula de rescissió, per això, la inclusió del càntabre en el tracte pot ser clau. El capità del Girona, que fa unes quantes setmanes es va mostrar obert a formar part de la disciplina culer, podria complir el seu somni si la directiva gironina accepta la proposta culer.

Ara bé, això sembla complicat perquè Míchel valora molt positivament el seu capità i no vol que surti al mercat hivernal. "Tinc la sensació que Aleix no sortirà. Però més enllà que se'n vagi a un equip o a un altre, em faria mal perquè el perdem nosaltres, no per la rivalitat. Nosaltres no estem al nivell del Barça, volem continuar creixent com a club i per això necessitem jugadors del nivell d'Aleix”, va declarar el tècnic gironí fa uns dies.

Joan Laporta vol acontentar Xavi Hernández amb la incorporació d'Aleix García i, per això, està disposat a incloure Pablo Torre en el traspàs. Així i tot, es presenta molt complicat que el Girona accepti el tracte.