Muntatge de Lamine Yamal
FUTBOL

No té nivell, frena Lamine Yamal i el Barça vol vendre'l, però no hi ha ofertes

Els aficionats culers estan cansats del rendiment d'un dels seus davanters i en demanen la venda, Laporta accedeix, però de moment no pot

La junta directiva del FC Barcelona té clar que de cara a la temporada que ve l'equip ha de fer grans incorporacions. La dura derrota de la plantilla culer contra el Reial Madrid a la final de la Supercopa ha posat en evidència que l'equip necessita fitxatges. Tanmateix, perquè això es produeixi, primer la secretaria tècnica ha de fer vendes.

Amb el partit contra el Reial Madrid, ha quedat clar que hi ha diversos jugadors que no mostren tenir el nivell necessari per jugar al FC Barcelona. Davant d'això, i que el club necessita desprendre's de diversos actius, s'ha rumorejat que hi ha jugadors que estan situats a la rampa de sortida. Xavi Hernández sembla haver donat el vistiplau a les seves vendes, amb la intenció que millorin l'equip.

El Barça medita la venda de Ferran Torres

Un dels jugadors que sembla que pot abandonar la disciplina culer el pròxim estiu o les pròximes setmanes és Ferran Torres. El davanter de Foios, encara que va començar la temporada amb dubtes, els seus gols a l'inici de LaLiga van ser suficients perquè es quedés al club. Tot i això, el davanter no ha mantingut un rendiment regular i els dubtes sobre la seva continuïtat comencen a sortir.

Ferran Torres, malgrat que és un dels pocs jugadors que intenten capgirar la situació, no aconsegueix convèncer amb el seu rendiment. Atès que el davanter valencià té un bon mercat a la Premier League, la junta directiva espera poder vendre'l per recuperar la inversió feta pel davanter a l'hivern de 2021. Ara bé, el FC Barcelona no sembla tenir ofertes per vendre el jugador.

Les ofertes per Ferran Torres no arriben i el valencià entela Lamine Yamal

Si amb vista al final de temporada Joan Laporta no rep una oferta per Ferran Torres, el Barça es veurà obligat a desprendre's d'un altre actiu important. El valencià, malgrat tenir diverses oportunitats per redimir-se, no ho aconsegueix tenir continuïtat. Xavi Hernández continua apostant per ell com a titular, quan Lamine Yamal, amb menys minuts, és capaç d'aportar i ser més incisiu en el joc de l'equip.

Ferran Torres no mostra estar capacitat per ser titular al FC Barcelona i els aficionats estan començant a ser molt crítics amb el seu rendiment. A les xarxes socials exigeixen més minuts per a Lamine Yamal, però, fins que no es produeixi la venda del valencià, sembla difícil que el jove espanyol pugui tenir consistència a l'onze inicial.