Home somrient amb el logotip del FC Barcelona de fons.
FUTBOL

Ni Mika Faye, ni Riccardo Calafiori: Deco tanca un altre fitxatge gratis per al Barça

El Barça ja treballa per tancar, de la mà de Deco, un altre fitxatge gratuït per reforçar la defensa de l'equip culer

El Barça, liderat per Deco a nivell esportiu, segueix planificant la seva participació al mercat de fitxatges i gran part de les il·lusions passen per tancar el fitxatge d'una joia. I és que el portuguès Deco té un gran objectiu fixat entre cella i cella: renovar la plantilla del primer equip, especialment la línia defensiva del conjunt de Hansi Flick. Això sí, Deco s'ha cansat de repetir que, per poder fitxar noves peces, abans caldrà fer caixa amb futbolistes secundaris, especialment amb aquells que aquesta temporada amb prou feines hi han participat.

El Barça vol tornar a l'elit del futbol mundial i vol comptar amb les millors figures, una de les quals està a un pas de fitxar totalment gratis. Deco va quedar molt insatisfet amb el rendiment del Barça de Xavi a nivell defensiu i, per tant, està disposat a llençar la casa per la finestra per tornar a competir. És per tot això que tant Deco com el mateix Joan Laporta s'han afanyat per tancar el fitxatge d'una nova perla que arribarà gratis al Barça de Hansi Flick.

Mika Faye escalfant durant un partit del FC Barcelona

Ni Mika Faye, ni tampoc Riccardo Calafiori, central italià que havia sonat per reforçar l'eix de la defensa del Barça de cara a aquesta temporada oficial. El Barça en vol més i, per tant, ja treballa a estructurar la seva entrada en un mercat de fitxatges d'estiu que serà com a mínim interessant. El Barça també haurà de fer els deures pel que fa a les vendes, vitals per poder obtenir ingressos i reinvertir-los en futbolistes que puguin fer un salt de qualitat al bloc.

Mika Faye i Riccardo Calafiori ja ho saben: només en pot quedar un després del nou fitxatge de Deco per al seu Barça

És clar que el central català Pau Cubarsí ja s'ha fet un lloc al primer equip i el Barça només pensa a treballar des de ja per assegurar-se'n la continuïtat. Un altre dels noms que figura a la llista de possibles altes és el de Mika Faye. El central senegalès és una de les peces més importants del Barça Atlètic, però Flick també s'havia interessat per conèixer la situació de Riccardo Calafiori, defensa italià amb molt de futur.

La veritat és que tant Mika Faye com Riccardo Calafiori ja saben que només en pot quedar un, ja que el Barça, gràcies a Deco, ha tancat un altre gran fitxatge totalment gratis. En aquest sentit, tant Mika Faye com els seus agents ja pressionen el Barça, que tampoc llençarà la casa per la finestra per tancar la continuïtat del defensa africà. A diferència de Pau Cubarsí, a Can Barça consideren que la situació de Mika Faye és una gran oportunitat per fer caixa amb ell.

I aquesta teoria agafa encara més pes quan el club analitza el mercat, amb figures com Riccardo Calafiori o com una altra joia que ja hauria signat amb el Barça. Deco ho hauria tornat a fer contra tot pronòstic: es queda amb Pau Cubarsí, estudia les possibilitats de Riccardo Calafiori i tanca, ja de manera definitiva el fitxatge d'una altra perla.

Ni Mika Faye, ni Riccardo Calafiori: Deco tanca un altre fitxatge gratis per al Barça

Joan Laporta i Deco estan fent els deures i, segons s'ha pogut saber aquestes últimes hores, ja tindrien tancada la incorporació d'una altra joia defensiva per a la primera plantilla. És evident que el Barça té Pau Cubarsí i que estudiarà les opcions de mercat de Mika Faye, però això no treu que el club català ja s'estigui movent. I ho està fent en una direcció: confirmar ja l'arribada definitiva d'una joia que, a més de ser molt polivalent, arribaria al Barça aquest mateix estiu ia cost zero.

El Barça té diversos reptes marcats durant aquest proper mercat de fitxatges, però millorar l'aspecte defensiu és una obligació per al bloc que liderarà l'entrenador teutó Hansi Flick. Amb tot això, Deco s'ha posat les piles i, just després de tornar de les vacances, ja hauria tancat un nou fitxatge sorprenent i inesperat. No es tracta, per ara, de Riccardo Calafiori, que continua esperant una trucada del Barça per estudiar la seva arribada al club culer que lidera i presideix Joan Laporta.

Segons vam avançar durant el mes de gener, el Barça hauria arribat a un principi d'acord amb el defensa de l'Atlètic de Madrid Mario Hermoso. El madrileny acaba contracte el juny del 2024 i arribaria de franc al Barça, que va intentar aprofitar la Supercopa d'Espanya per acostar-se, una vegada més, a l'entorn del futbolista matalasser. Uns acostaments que ja es van donar l'estiu passat i que van quedar en un 'ja es veurà' que acabarà succeint gràcies a Deco.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: