El president del Barça, Joan Laporta, en primer pla amb una foto del defensa central del Barça Atlètic Mamadou Mbacke.
FUTBOL

Ni Mika Faye, ni Pau Cubarsí: el Barça ja tanca el fitxatge d'una joia per només 7 M€

El Barça de Joan Laporta segueix planificant la seva participació al pròxim mercat de fitxatges d'estiu i ja hauria tancat el sorprenent i inesperat fitxatge d'una nova joia del futbol europeu per només 7 milions d'euros

El Barça de Joan Laporta segueix planificant la seva participació al proper mercat de fitxatges estival i gran part de les il·lusions passen per assegurar el fitxatge d'una nova joia. I és que Joan Laporta té un gran objectiu fixat entre cella i cella: renovar la plantilla del primer equip, especialment la línia defensiva del conjunt de Xavi. Això sí, Joan Laporta s'ha cansat de repetir que, per poder fitxar noves peces, caldrà abans fer caixa amb futbolistes secundaris, especialment amb aquells que aquesta temporada estan cedits.

El Barça vol tornar a l'elit del futbol mundial i, per això, haurà de tornar a construir un bloc que, més enllà de ser letal en atac, sigui consistent en defensa. El president Laporta ha quedat impactat per la falta de regularitat de l'equip a LaLiga EA Sports i, per tant, està disposat a tot per donar-li presència al seu equip. És, per tot això, que tant Deco com el mateix Joan Laporta s'han afanyat per tancar el fitxatge d'una nova perla per tan sols 7 milions d'euros.

Ni Mika Faye, ni Pau Cubarsí. El Barça en vol més i, per tant, ja treballa a estructurar la seva entrada en un mercat de fitxatges d'estiu que serà com a mínim interessant. El Barça també haurà de fer els deures pel que fa a les vendes, vitals per poder obtenir ingressos i reinvertir-los en futbolistes que puguin fer un salt de qualitat al bloc.

Mika Faye i Pau Cubarsí ja ho saben: només en pot quedar un després del nou fitxatge de Joan Laporta per al seu Barça

És clar que el central català Pau Cubarsí ja s'ha fet un lloc al primer equip i el Barça només pensa a treballar des de ja per assegurar-se'n la continuïtat. Un altre dels noms que figura a la llista de possibles altes és el de Mika Faye. El central senegalès és una de les peces més importants del Barça Atlètic , però Xavi Hernández encara no li ha donat oportunitats amb els grans.

En aquest sentit, tant Mika Faye com els seus agents ja pressionen el Barça, que tampoc llençarà la casa per la finestra per tancar la continuïtat del defensa africà. A diferència de Pau Cubarsí, a Can Barça consideren que la situació de Mika Faye és una gran oportunitat per fer caixa amb ell. I aquesta teoria agafa encara més pes quan el club culer analitza les propostes dels clubs interessats a aconseguir els serveis del senegalès, disposats a pagar grans quantitats.

Pau Cubarsí en pla mitjà mirant cap a un costat amb la samarreta del FC Barcelona

Encara cal veure què passarà amb Mika Faye, però el Barça no prendrà cap decisió precipitada, especialment perquè ja té un altre gran fitxatge assegurat per només 7 milions d'euros. Joan Laporta i Deco estan fent els deures i, segons s'ha pogut saber aquestes últimes hores, ja tindrien tancada la incorporació d'una altra joia defensiva per a la primera plantilla.

Ni Mika Faye, ni tampoc Pau Cubarsí: Joan Laporta ja tanca el fitxatge d'una joia per 7 M€ per al Barça

Joan Laporta i Deco estan fent els deures i, segons s'ha pogut saber aquestes últimes hores, ja tindrien tancada la incorporació d'una altra joia defensiva per a la primera plantilla. És evident que el Barça té Pau Cubarsí i que estudiarà les opcions de mercat de Mika Faye, però això no treu que el club català ja s'estigui movent. I ho està fent en una direcció: confirmar ja l'arribada definitiva d'una joia de 20 anys que està culminant una temporada descomunal i que només val 7 milions.

Parlem del també central senegalès del Barça Atlètic Mamadou Mbacke, de 20 anys i cedit pel Los Angeles FC de la MLS nord-americana. Mbacke està cedit al filial culer, però anteriorment ja va passar per LaLiga en la seva primera etapa al Vila-real CF. Joan Laporta considera que Mbacke és un perfil molt interessant per la corpulència i el bon domini del joc aeri i, així mateix, opina que els 7 milions de la seva clàusula són assumibles.

El ball del mercat de fitxatges ja ha arrencat i ara només falta que totes les peces vagin encaixant. El que és clar és que el Barça, amb Joan Laporta el cap, ja ha pres una decisió amb Mbacke, que passaria a formar part de la primera plantilla culer.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: