Florentino Pérez amb un gran somriure amb Vinícius Júnior, feliç i aplaudint
FUTBOL

Florentino Pérez rebutja 200M€ per Vinícius Júnior, prefereix vendre la seva altra estrella

El president del Reial Madrid tindria clar qui és prescindible a la davantera amb Kylian Mbappé al capdavant

El Reial Madrid té clar que el seu futur passa per les botes de Kylian Mbappé. El davanter francès es troba en un estat de forma descomunal i els madridistes esperen tenir-lo aviat a les seves files. Això sí, Florentino Pérez haurà de deixar sortir si vol a Mbappé.

Tot i això, sembla que ja hi ha una entesa entre president i jugador de cara a aquest proper mercat. Una situació que deixa fora un jugador que ha estat molt important les últimes temporades per al Reial Madrid. Florentino Pérez no continuarà apostant per un jugador que podria eclipsar la gran estrella blanca.

Rodrygo Goes es queda fora

Rodrygo Goes ha estat un dels jugadors clau del Reial Madrid dels darrers anys. El brasiler ha protagonitzat remuntades com la del Manchester City amb vista a arribar a una altra gran final de la Champions League.

El Reial Madrid veia com es classificava en un partit en què dos gols frenètics de Rodrygo Goes salvaven el club blanc. Per aquest motiu, Carlo Ancelotti hauria decidit donar l'autoritat de davanter titular a Rodrygo Goes aquesta temporada.

Florentino Pérez amb un somriure amb Rodrygo Goes apuntant a l'escut del Reial Madrid

Tot i això, sembla que aquesta decisió hauria comportat molts dubtes a causa de la seva irregularitat en el terreny de joc. En aquest escenari, els números de Rodrygo Goes semblen no convèncer un Florentino Pérez que sempre en vol més.

Un jugador que porta actualment 15 gols i 8 assistències no seria digne de continuar mantenint la titularitat indiscutible al Reial Madrid.

D'aquesta manera, Rodrygo Goes podria veure com Florentino Pérez podria acabar venent-lo a un dels seus pretendents de la Premier League. En concret, seria un dels clubs més històrics d'Anglaterra el que estaria disposat a apostar fort pel brasiler.

El Manchester United ofereix 150 milions d'euros

El Manchester United segueix a la càrrega per endur-se una estrella brasilera del Reial Madrid. Tot i que la seva oferta de 200 milions d'euros per Vinícius Júnior no va quallar a Chamartín, l'última oferta per Rodrygo Goes és més realista.

En aquest escenari, la directiva del Reial Madrid s'estaria plantejant vendre el brasiler per 150 milions d'euros. Una xifra que semblaria més que sucosa per a un Florentino Pérez que vol pal·liar el desemborsament dut a terme per Kylian Mbappé.

➡️ Reial Madrid ➡️ Futbol

Més notícies: