Sergio Busquets saluda amb la mà amunt el dia del seu comiat
FUTBOL

Ni Kimmich ni Onana, el fitxatge del nou Sergio Busquets només costa 10 M€ al Barça

El buit generat després de la marxa de Busquets es pot tapar per només 10 milions d'euros

La plantilla del Barça s'ha vist minvada durant la temporada a causa de la manca d'un pivot de primer nivell, així com per lesions. La lesió de Gavi, sens dubte, és la que ha alterat els esquemes de Xavi Hernández i n'ha tingut les pitjors conseqüències, ja que la seva absència s'ha notat en excés.

Oriol Romeu, que va arribar al club culer el passat mercat hivernal procedent del Girona per suplir Sergio Busquets, no ha estat capaç de replicar el bon nivell que el va portar al club culer l'estiu passat. Per intentar trobar solidesa defensiva, Xavi Hernández va optar per alinear Andreas Christensen a la línia medul·lar, on s'ha establert. El danès aporta consistència defensiva i criteri per sortir jugant, assumint un rol protagonista en la creació de la jugada.

Deco busca un nou pivot per oblidar Sergio Busquets

Tot i això, a la directiva de Joan Laporta i Deco, no valoren la possibilitat que Andreas Christensen ocupi aquesta demarcació el pròxim curs. Tot i que el danès ha ofert un gran rendiment, la prioritat del club és incorporar un pivot d'alt nivell l'estiu que ve i tornar el defensor a la seva posició habitual.

El club, conscient de les necessitats de la plantilla, fa uns quants mesos que analitza diferents candidats. La llista de Deco és àmplia, i els últims mesos jugadors com Joshua Kimmich, Martín Zubimendi, Aleix García o Amadou Onana són els que més han sonat.

El Barça continua mostrant interès en Aleix García

Els darrers dies, Aleix García sembla ser el que està més ben posicionat. El Barça va intentar incorporar-lo durant el mercat hivernal passat, però la falta de liquiditat de l'entitat va impedir el fitxatge. Al club culer semblen valorar molt positivament el seu encaix a la plantilla i semblen decidits a intentar la seva incorporació l'estiu que ve.

Aleix García conduint l'esfèric

Tot i això, sembla que la intenció de la directiva del Barça no implica pagar els 20 milions d'euros de la clàusula de rescissió. Aleix García ha mostrat diverses vegades la seva disposició per vestir la samarreta culer, cosa que podria tenir un paper fonamental en la negociació.

Joan Laporta, limitat per la situació financera del club, no sembla que estigui disposat a oferir més de 10 milions d'euros per Aleix García. Veurem si finalment el català és l'elegit per ser el pròxim pivot del Barça o si la directiva valora fer una inversió més elevada i fitxar un jugador d'alt cost. Sergio Busquets no s'oblida fàcilment, però Aleix García segurament pot estar a l'altura jugant al Camp Nou, perquè li sobra qualitat, tal com ja ha demostrat.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: