Mariona Caldenteny amb el xandall del FC Barcelona abans d?un partit

FUTBOL

El missatge de Mariona Caldentey que deixa clar el seu futur amb el Barça Femení

La futbolista ha parlat sobre la seva continuïtat al club blaugrana per a la temporada que ve

El Barça Femení encara no ha fet oficial la renovació de dues de les seves jugadores més destacades: Mariona Caldentey i Alexia Putellas. Amb la fi de la temporada apropant-se, continua la incertesa sobre el futur de totes dues. A mesura que passa el temps, l'afició es pregunta què passarà amb aquestes jugadores, si seguiran a l'equip o buscaran uns altres reptes fora del club.

Enmig d'aquest ambient tens, Mariona Caldentey ha donat algunes pistes sobre el seu futur al Barça. Les seves declaracions han donat per a molt i cada persona les ha interpretat de manera diferent.

Mariona Caldentey, una jugadora clau a l'equip

Mariona Caldentey és una peça fonamental al Barça. La seva presència es nota a cada matx, destacant per la seva gran visió de joc i la seva habilitat amb la pilota. Sempre s'ha dit que és una jugadora infravalorada i no ha rebut el reconeixement que es mereix.

Mariona Caldentey durant la celebració d'un gol

La mallorquina fa gairebé una dècada que és al club i ha viscut moltes etapes. La futbolista ha vist créixer el Barça Femení fins a arribar al cim. El seu compromís i dedicació sempre han quedat demostrats a cada partit.

Declaracions que sonen a comiat?

Les declaracions recents de Mariona Caldentey a Esport 3 han generat un enrenou entre els seguidors blaugranes. Les seves paraules carregades de sinceritat han deixat entreveure la situació del seu futur.

Després de ser preguntada pel seu futur al Barcelona, la futbolista ha expressat el seu amor i compromís pel club. Mariona ha deixat clar l'enllaç que té amb el club.

En expressar el seu amor profund pel Barcelona i la seva condició de culer fervent, Mariona ha deixat clar l'enllaç emocional que l'uneix a l'equip. Tot i això, la futbolista continua sense prendre una decisió definitiva, cosa que suggereix que les negociacions encara no han arribat a bon port. "La decisió ja es prendrà. Jo estic tranquil·la i el club, també".

La tranquil·litat del club es podria interpretar com a positiu en què les dues parts estan treballant per arribar a un acord en la renovació de la futbolista.

En ser preguntada sobre la Champions League, la futbolista ha fet unes declaracions que han estat interpretades per molts com un possible comiat. “Vull guanyar la Champions amb el Barça aquest any i ningú la vol més que jo”.

Aquestes paraules suggereixen que la jugadora vol acomiadar-se del club amb tots els títols de la temporada i marxar per la porta gran. L'afició blaugrana continua ansiosa per saber com acabarà aquesta història que s'està fent interminable.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: