Muntatge de Carlo Ancelotti i Mikel Arteta

FUTBOL

Mikel Arteta deixa Carlo Ancelotti sense pla 'B' amb un fitxatge de 30 M€

Sembla que el tècnic de l'Arsenal ha demanat un fitxatge a la seva directiva, que deixaria l'entrenador italià sense alternatives

Mentre que a la plantilla i cos tècnic madridista estarien enfocats en el dia a dia i en la consecució del títol de Lliga, així com en avançar rondes de la Champions League, la cúpula del Reial Madrid sembla tenir la ment posada en l'estiu que ve. Durant les últimes setmanes, s'ha rumorejat que Kylian Mbappé tindria ja signat el contracte amb l'entitat blanca. El davanter francès podria tenir la intenció d'abandonar la ciutat parisenca, i el Reial Madrid seria el millor col·locat per endur-se el galàctic francès.

A més de la possible arribada de Kylian Mbappé, els darrers dies també s'ha rumorejat que Florentino Pérez podria tenir l'objectiu d'aconseguir la contractació d'Alphonso Davies. El lateral canadenc és del gust del president madridista i sembla estar decidit a signar-lo el pròxim estiu. El nord-americà no té la intenció de renovar el seu contracte amb el Bayern de Múnic i podria sortir d'Alemanya sempre que el Reial Madrid presenti una oferta propera als 50 milions d'euros.

Florentino Pérez prioritza l'arribada d'Alphonso Davies

La possible inscripció d'Alphonso Davies al Reial Madrid podria provocar una sèrie de canvis a la plantilla madridista. I és que, en cas que arribés el canadenc, Carlo Ancelotti comptaria amb tres laterals esquerres. L'estiu passat, Florentino Pérez va prendre la decisió de recuperar Fran García perquè competís amb Ferland Mendy.

L'acumulació de diversos jugadors en una mateixa posició pot resultar un problema per a Carlo Ancelotti. No obstant això, un altre problema que pot enfrontar Florentino Pérez és la venda de Miguel Gutiérrez. El lateral espanyol està fent una gran temporada sota les ordres de Míchel, i això ha provocat que diversos clubs estiguin interessats a incorporar-lo.

Mikel Arteta demana el fitxatge de Miguel Gutiérrez

En els últims mesos, davant el gran nivell que ha mostrat Miguel Gutiérrez, s'ha rumorejat que el Reial Madrid també es podria interessar a aconseguir el seu retorn. Ara bé, sembla que la seva tornada a la disciplina madridista no es produirà perquè Florentino Pérez prioritza la incorporació d'Alphonso Davies. Això ha fet que l'Arsenal de Mikel Arteta sigui el candidat principal per aconseguir els drets del lateral espanyol.

Des d'Anglaterra apunten que l'Arsenal està disposat a pagar la clàusula de rescissió del jugador, com a petició expressa de Mikel Arteta. La clàusula està taxada en 30 milions d'euros i el Reial Madrid encara manté el 50 % dels drets del jugador. En cas de produir-se la venda, el club obtindria 15 milions d'euros, mentre que l'altra meitat seria per al Girona.

Això deixaria Carlo Ancelotti sense 'Pla B' en cas que l'arribada d'Alphonso Davies no es concreti. Atès que s'especula que Ferland Mendy deixarà la disciplina blanca el curs que ve.

➡️ Reial Madrid ➡️ Futbol

Més notícies: