Muntatge de Leo Messi amb l'escut del Barça de fons

Messi té una oferta per sortir de la MLS, però no és del Barça: un nou destí

El jugador descarta tornar a l'elit, però hi ha un país que no accepta el 'no' i tornarà a la càrrega

Messi ha fracassat en la primera aventura als Estats Units. La seva arribada va despertar l'optimisme d'un Inter de Miami que anava últim, però la reacció que ell mateix va encapçalar es va esvair quan va caure lesionat. Després de la seva absència, els de David Beckham han tornat a caminar i s'han quedat fora del play-off.

L'astre argentí tornarà aviat de la lesió, però es veurà en una situació estranya perquè es passarà un llarg període sense jugar. Als Estats Units, els equips que no es classifiquen pel play-off descansen, i hi ha una normativa que permet a les estrelles sortir cedides. A això es podria acollir Messi per sortir entre quatre i seis mesos a un altre lloc.

Diversos mitjans apuntaven que Messi se n'aniria al FC Barcelona per poder tancar l'any a casa i acomiadar-se de l'afició sobre la gespa. L'argentí, en canvi, no ho veu clar i té descartat tornar a l'elit d'Europa un cop ha marxat del PSG. De tota manera, no li falten ofertes i hi ha un altre lloc que el tempta amb els diners.

Primer pla de Lionel Messi amb cara seria
Leo Messi amb el Barça | Europa Press

Aràbia Saudita, a la càrrega per Messi

Els saudites es van emportar un 'no' de Messi a l'estiu quan van intentar fitxar-lo. Tot i oferir-li la millor oferta econòmica, Messi va preferir la vida dels EUA. Ara, però, podria accedir a anar-hi un curt període de temps mentre no torna a arrencar la seva lliga.

El gran somni al país àrab és ajuntar les últimes dues grans estrelles d'Europa. Messi podria jugar amb Cristiano Ronaldo, que està molt a gust i vol renovar. Per això, la durada del seu contracte no seria un inconvenient perquè l'important per a ells és ajuntar tots dos.

Messi, diferencial on sigui

No cal explicar el gran llegat que va deixar Messi al FC Barcelona. Els seus números van ser espectaculars, arribant a marcar durant un any en lliga fins a 50 gols. Al PSG, tot i semblar que l'edat el condemnava, va fer una gran segona temporada.

A l'Inter de Miami va aterrar dempeus i es va convertir ràpid en la gran estrella de l'equip. Els seus gols van guiar un Inter de Miami que va començar a guanyar partits i va ocultar fer-se forat als play-off, però la seva lesió ho va frustrar tot. Ara espera tornar carregat d'energia per lluitar pel proper campionat.